Aka’dan Mersinlilere kenetlenme çağrısı | Güney Gazetesi Mersin

Aka’dan Mersinlilere kenetlenme çağrısı

Aka’dan Mersinlilere kenetlenme çağrısı


HASAN KÜÇÜK

 

TFF 3. Lig 1. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren ve 52 puan ile liderliğini sürdüren Exenpay Yeni Mersin İdman Yurdu cumartesi oynayacağı Belediye Derincespor maçı hazıklıklarını sürdürüyor. Macit Özcan Tesisleri ve Mersin Stadyumu’nda devam eden çalışmalarda taktik çalışması yapan MİY ekibi BAL ekibi Silifke Belediyespor ile hazırlık maçında buluştu ve yedek oyuncularla çıktığı karşılaşmayı 3-1 kazandı. 

Teknik Direktör Ersin Aka, Güney’e yaptığı açıklamada, ligin bitmesine 9 maç kaldığını hatırlattı. Yarın yapacakları Belediye Derince maçı öncesi kenetlenme çağrısı yapan Aka, “Nevşehir’de yaşanan olaylarında etkisiyle daha çok birleşip kenetlenip özellikle yarın yapacağımız ve çok zor geçeceğini tahmin ettiğimiz Belediye Derince maçında sahada bütün Mersinlileri görmek istiyoruz” dedi.

Takım olarak yarın çok önemli bir maça çıkacaklarını anlatan Aka, “Bu maçın arkasından 3 maçlık bir periyoda giriyoruz. Cumartesi Belediye Derincespor’la yapacağımız maçın ardından haftaya Cumartesi 1922 Konyaspor ile Çarşamba günü Gema Polimer Şile Yıldızspor, Pazar günü ise Hacettepe oynayacağız. 2 haftada 4 maç yapacağız. Geriye sadece 5 maç kalacak. Belki de 2 haftada şampiyonluğumuzu ilan edebiliriz. O anlamda camiamızın daha çok kenetlenmesi bu anlamda birlik beraberliği artırması gerektiğini düşünüyorum” şeklinde konuştu.