“Yenemiyorsak yenilmeyeceğiz” | Güney Gazetesi Mersin

“Yenemiyorsak yenilmeyeceğiz”

TİY, Batman Petrolspor’u ağırlayacak

“Yenemiyorsak yenilmeyeceğiz”


 

HASAN KÜÇÜK

Geçen hafta evinde Bursaspor ile 3-3 berabere kalarak haftalar sonra aldığı 1 puana sevinirken Çarşamba günü oynanan karşılaşmada ise Hes İlaç Afyonspor’a 5-1 mağlup olarak tarihi yenilgilerine yenisini ekleyen TFF 2. Lig Beyaz Grup ekibi Tarsus İdman Yurdu 30. Hafta karşılaşmasında Pazar günü 15. sıradaki Batman Petrolspor’u ağırlayacak. Tarsus İlçe Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 15.00’te başlayacak.

TİY Teknik Direktörü Sinan Atım, Afyonspor’a 5-1 yenildikleri ancak oyuncularımız çok iyi mücadele ettiğini söyledi. Maçta penaltılarının verilmediğini ifade eden Atım, “Hakem penaltımız verse ve 2-1 öne geçse idik maç farklı olacaktı. Arkasından savunma hatasından gol yedik. İlk yarı 2-1 bitti. İkinci yarı hakem aleyhimize saçma sapan bir penaltı verince durum 3-1 oldu. Böyle olunca oyuncularımızın gardı düştü. Ondan sonra 4. ve 5. goller geldi. Oyunun kırılma anları vardı. Onlar gol atınca bizim oyuncularımız oyundan düştü. Yapacak bir şey kalmadı” dedi.

 

 

“YENEMİYORSAK YENİLMEYECEĞİZ”

Pazar günü Batman ile içeride oynayacakları karşılaşmadan galip gelmek istediklerini anlatan Atım şöyle devam etti: “2 haftadır oynadığımız futbol çok iyi. 5-1’lik sonuç kimseyi yanıltmasın. Oyuncularımız çok iyi mücadele ettiler. İstikrar çok iyi idi. Sadece oyunun kırılma anlarında şans bizden yana değildi. Bu maçı almak için oynayacağız. Ancak yenemiyorsak yenilmeyeceğiz. Oyuncularımızın istek ve arzusu çok iyi. Maça da yansıtırlarsa çok iyi olacak. Oyuncularımızı karakterlerini ön plana çıkarmaya çalışıyorlar. Tecrübesizlikleri artık yavaş yavaş bitti. Stres baskı üzerlerinden kalktı.

Matematiksel olarak hala düşmeme ihtimallerinin sürdüğünü belirten Atım, “Ama zorlu maçlar var. İşimiz çok zor ama Allah’tan umut kesilmez” dedi.