“Yaşlı amca ve teyzeleri torunları ile maça bekliyoruz” | Güney Gazetesi Mersin

“Yaşlı amca ve teyzeleri torunları ile maça bekliyoruz”

MİY kritik maçta bugün Belediye Derincespor’u ağırlıyor

“Yaşlı amca ve teyzeleri torunları ile maça bekliyoruz”


HASAN KÜÇÜK

 

TFF 3. Lig 1. Grupta şampiyonluk mücadelesi lider Exenpay Yeni Mersin İdman Yurdu 26. Hafta karşılaşmasında Cumartesi günü Belediye Derincespor’u konuk edecek. Mersin Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 15.00’te başlayacak.

Oynadığı 25 maçtan 15’ini kazanan 7’sinde berabere kalan 3 maçını ise kaybeden MİY 52 puan ile yakın takipçisi Belediye Kütahyaspor’un 6 puan önünde 52 puan ile lider durumda. Kocaeli ekibi Belediye Derincespor ise 12 galibiyet 9 beraberlik 4 mağlubiyet ve 45 puan ile 5. Sırada yer alıyor. MİY kritik öneme sahip bu maçı kazanması ve rakiplerinin kaybetmesi durumunda arasındaki puan farkını artıracak. Kaybetmesi ve beraberlik durumunda ise fark azalacak.  Hazırlıklarını tamamlayan MİY maç saatini beklemeye başladı.

 

“KOLAY MAÇ OLMAYACAK AMA ÇEKİNMİYORUZ”

Teknik Direktör Ersin Aka, katıldığı bir televizyon programında bugün karşılaşacakları Belediye Derince ekibinin kendi oyun yapılarına çok ters gelen bir takım olduğunu söyledi. Rakiplerinin 3 tane koşucu oyuncularının bulunduğunu anlatan Aka, “Geçiş oyunu oynayan uzun top atıp oradan defans arkasındaki boşlukları kullanacak bir takıma karşı oynayacağız. Bizim maçımızı kazanırlarsa şampiyonluk iddiası olan bir takım. 2. yarıda çok iyi bir yapılanmaya gittiler. Ekonomik anlamda çok iyi durumdalar. Doğru transferler yaptılar. Kolay olmayacak ama biz çekinmiyoruz. Ben hayatımda hiçbir şeyden korkmuyorum. Biz şampiyonluğa gidiyoruz ve şampiyon olacağız” şeklinde konuştu. Taraftarlara ve Mersinlilere seslenen Aka, “Bugün atkısını, formasını, kırmızısını veya lacivertini giyen herkesi stada bekliyorum. ÇBK maçlarında olduğu gibi yaşlı amcaları teyzeleri torunları ile birlikte MİY maçına bekliyoruz” dedi.