“Depremin yaralarını beraber saracağız” | Güney Gazetesi Mersin

“Depremin yaralarını beraber saracağız”

Depremin yaralarını sarmak için tüm ülkenin kenetlendiğini söyleyen Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Burada çocuklarımız, gençlerimiz var. Ben hepsine sevgilerimi, iyi dileklerimi iletiyorum. Onlar bizim geleceğimiz, devlet ve millet olarak onlara her türlü desteği vermeye devam edeceğiz” dedi.

“Depremin yaralarını beraber saracağız”


Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, eşi Yıldız Pehlivan ile birlikte il müftülüğü ve merkez ilçe müftülüklerince yetim çocuklar ile aileleri ve depremzede vatandaşlar için düzenlenen iftar programına katıldı.

Programda konuşan Pehlivan, “Geçtiğimiz ay şubat ayının başında yaşamış olduğumuz büyük deprem felaketi nedeniyle oluşan yaralarımızı hep birlikte sarma gayreti içerisindeyiz. Devlet ve millet olarak kenetlendik. Omuz omuza verdik ve bu yaralarımızı inşallah hep birlikte saracağız” dedi.

Mersin’in büyük bir dayanışma örneği gösterdiğini söyleyen Vali Pehlivan, "Mersin olarak deprem bölgesine en yakın illerden birisi olarak orada sıkıntı yaşayan depremzede vatandaşlarımızı, ailelerimizi misafir ediyoruz ve bundan da onur duyuyoruz, şeref duyuyoruz. Burada çocuklarımız, gençlerimiz var. Ben hepsine sevgilerimi, iyi dileklerimi iletiyorum. Onlar bizim geleceğimiz, devlet ve millet olarak onlara her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Devletimizin, bütün kurum kuruluşlarımızın kapıları sizlere her zaman açıktır. Milletimizin gönül kapıları sizlere açıktır. Biz bir bütünüz, büyük bir aileyiz” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)