TİY yine farklı mağlup: 0-4 | Güney Gazetesi Mersin

TİY yine farklı mağlup: 0-4

TİY yine farklı mağlup: 0-4


HASAN KÜÇÜK

 

Maddi olarak zor günler geçiren ve transfer tahtasını açtıramadığı için genç oyuncularla çıktığı karşılaşmalardan farklı yenilgiler olan Tarsus İdman Yurdu bu pafta ise Batman Petrolspor’a 0-4 yenilerek ligin dibine demir attı. 

TFF 2. Lig Beyaz Grup ekibi Tarsus İdman Yurdu 30. Hafta karşılaşmasında Batman Petrolspor’u ağırladı. Tarsus İlçe Stadı’nda oynanan karşılaşmaya TİY, Mert Can Salık, Mert Temizkan, Mohammad Lıth Alzın, Yusuf Atım, Kerem Özer, Tugay Cicili, Kayra Can Yavuz, Furkan Kara, Emre Kara, Yusuf Eren Arıca, Yunus Öztürk 11’i ile başladı. Maça etkili başlayan konuk takım sık sık sarı lacivertli ekibin kalesini yokladı. TİY kalecisi Mert Can Salık 19. dakikada sakatlandı. Geçen hafta sakaklanan TİY'in yedek kaleci iyileşmediği ve başka kaleci olmadığı için kaleye genç oyuncu Kerem Özer geçti. Batman Petrolspor aradığı golü 33. Dakikada Ozan Karabacak ile bularak 0-1 öne geçti. 37. Dakikada sol taraftan kullanılan taç atışında TİY ceza sahası içinde topa kafa ile vuran Fatih Gök Batman Petrol’ün 2. Golünü kaydetti. 41. Dakikada TİY ceza sahasında topla buluşan  Hüseyin Çolak Batman Petrolspor’un 3. golünü atan isim oldu.  Karşılaşmanın ilk yarısı konuk ekibin 0-3 üstünlüğü ile sona erdi.

 

 

2. yarıda da baskısı sürdüren Batman Petrolspor’da Fatih Gök 61. dakikada kendisinin 2. takımının 4. golünü atan isim oldu. Tarsus İdman Yurdu’nun 74. dakikada penaltı atışından yararlanamadığı karşılaşma konuk ekibin 0-4 üstünlüğü ile sona erdi.

TİY 21 puanla 17. sıradaki yerini korukken  gol yeme rekorunu ise 76’ya çıkardı.