Ebru Petek Budur, CHP’den milletvekili aday adayı | Güney Gazetesi Mersin

Ebru Petek Budur, CHP’den milletvekili aday adayı

Aktivist ve Grafik Tasarımcı Ebru Petek Budur, Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. Budur, “Anadolu kadını olarak milletin vekili olma görevine hazırım” dedi

Ebru Petek Budur, CHP’den milletvekili aday adayı


14 Mayıs tarihinde yapılacak olan cumhurbaşkanlık ve milletvekilleri seçiminde, Cumhuriyet Halk Partisinden Mersin Milletvekilliğine aday adayı olduğunu belirten aktivist ve grafik tasarımcı Ebru Petek Budur, uzun yıllar gönüllü olarak Mersin’deki kadınlarla birlikte toplum yararına çalıştıklarını söyledi.

Mayıs ayında yapılacak seçim ile Cumhuriyetin ikinci yüzyılında, Atatürk ilkeleri ve inkılapları ışığında çağdaş demokrasi ile taçlandıracaklarını ifade eden Budur, “Cumhuriyetin ikinci yüzyılında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ilkeleri ve inkılapları ışığında ülkemizi çağdaş demokrasilere taşıyacak toplumsal dönüşümü ve kalkınmanın önünü açabilecek bir geleceğe özgür ve güçlü kadınlarla birlikte inşa edilebileceğine inancım tam ve sonsuz. Mersin’de uzun yıllardır toplum gönüllüsü ve aktivist olarak her alanda Mersinli kadınlarla birlikte gönüllü hizmet vererek toplumsal gelişime katkıda bulunup, yerel kurum yöneticileriyle iş birliği içinde başta Mersin olmak üzere tüm Türkiye’nin hal ettiği modern geleceğine dokunan çalışmalarımla özverili bir Anadolu kadını olarak milletin vekili olma görevine hazır olduğumu bilgilerinize sunarım” diye konuştu. (Haber Merkezi)