Başın öne eğilmesin | Güney Gazetesi Mersin

Başın öne eğilmesin

Kalecinin yerine geçen futbolcu yediği goller sonrası göz yaşını tutamadı

Başın öne eğilmesin


 

HASAN KÜÇÜK

Maddi olarak zor günler geçiren ve transfer tahtasının açtıramadığı için genç oyuncularla çıktığı karşılaşmalardan farlı mağlubiyetler alarak ligin dibine demir atan TFF 2. Lig Beyaz Grup ekibi Tarsus İdman Yurdu’nda şimdi de kaleci sıkıntısı baş gösterdi.

TFF 2. Lig Beyaz Grupta Batman Petrolspor ile oynanan 30. Hafta karşılaşmasının 19. Dakikasında  Tarsus İdman Yurdu kalecisi Mert Can Salık sakatlık yaşadı. Takımın yedek kalecisi Muhammet Sedat Küçükoğlu’nun geçtiğimiz hafta yaşadığı sakatlık sonrası dizinden ameliyat olması nedeniyle başka yedek kaleci olmadığı için ise kaleye genç oyuncu Kerem Özer geçmek zorunda kaldı. Penaltı atışından yararlanamayan Tarsus İdman Yurdu karşılaşmadan 0-4 mağlup ayrıldı. Karşılaşmada 4 gol yiyen genç futbolcu Kerem Özer soyunma odasına giderken göz yaşlarını tutamadı. Akkoza Medya’nın objektiflerine yansıyan o anlarda Kerem'i TİY Basın Personeli Emin Can Kaçar teselli ederken, tribünler her iki sinide ayakta alkışladı.

 

 

 

KALECİ MERT CAN SEZONU KAPATTI

 

Batman Petrolspor maçında sakatlanan takım kaptanı kaleci Mert Can Salık’ın başarılı bir ameliyat geçirdiği ve sezon sonuna kadar forma giyemeyeceği bildirildi.