“Futbolcuları konsantre edemiyoruz” | Güney Gazetesi Mersin

“Futbolcuları konsantre edemiyoruz”

Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Muzaffer Tozlu, BAL 2. ve 7. grup play-off maçlarının bir an önce başlamasını istedi

“Futbolcuları konsantre edemiyoruz”


HASAN KÜÇÜK

 

Depremin vurduğu illerin yer aldığı Bölgesel Amatör Lig  (BAL) 2. ve 7. grupta müsabakaların oynanmamasına karar veren Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) bu grubun liderleri olan İstiklal Grup ile Adana 1954 FK'nın TFF 3.Lig'ine çıkacağını duyururken bu gruplardaki 5 takımın kendi aralarında play-off oynadıktan sonra şampiyon takımın TFF 3. Lige yükseltileceğini karar vermişti. Mersin’in 2 takımının yer aldığı 7. grupta Silifke Belediyespor, Anamur Belediyespor, Araban Belediyespor Gaziantepgücü ve Adana Vefaspor takımları TFF 3. Lige çıkmak için play-off oynamasına karar verildi. Uzun süre geçmesine rağmen bu grupların play-off maç programlarının hala belli olmaması tepki çekiyor.

Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Muzaffer Tozlu, Güney’e yaptığı açıklamada;  maçların ne zaman oynanacağı konusunda belirsizliğin bulunduğunu ifade ederek sabırla maç programının açıklanmasını beklediklerini söyledi. Belirsizliğin takımlarını olumsuz etkilediğini vurgulayan Tozlu, “Futbolcuyu antrenmanlara dahi  konsantre etmekte zorlanıyoruz. Canı sıkılıyor. Cani antrenmana çıkmak istemiyor. Hep aynı düzlemde antrenman yapıyorsun. Hep aynı işler. Önümüzü göremiyoruz. Ne zaman oynayacağımız belli değil. Deseler ki 5 ay sonra oynayacaksınız futbolcu ile ona göre konuşuruz. Bir ay sonra 2 ay sonra oynayacaksınız dersiniz. Ama hangi kriterde ne statüde ne şartlar ne zaman oynayacağımız belli değil. Biz an önce maçların ne zaman yapılacağı belli olması lazım. BAL ligi ayın 16 Nisan’da bitiyor. Buna rağmen bizim maçlarımız ne zaman yapılacak belli değil” dedi.