Play-offta heyecan dorukta | Güney Gazetesi Mersin

Play-offta heyecan dorukta

Play-offta heyecan dorukta


HASAN KÜÇÜK

Mersin Mehmet Sor Süper Amatör Lig play-offta hafta sonu oynanacak ilk devrenin son maçı kıran kırana mücadeleye sahne olacak. Pazar günü oynanacak karşılaşmalar saat 15.00’te başlayacak.

Oynadığı 4 maçta 2 galibiyet 2 beraberlik alarak haftaya 8 puan ile lider giren Mersin Camspor, galibiyeti bulunmayan ve aldığı 2 beraberlik sonunda 2 puanla son sırada yer alan Akdeniz Belediyespor’u ağırlayacak. Karşılaşma Yenişehir İlçe Stadı’nda oynanacak. İyi bir çıkış yakalayarak 2 galibiyet 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet sonunda 7 puanla 2. Sıraya yükselen Mut İdman Yurdu Belediyespor ise 1 galibiyet, 2 beraberlik 1 mağlubiyet ve 5 puanla 3. sırada yer alan Erdemli Belediyespor’a konuk olacak. Karşılaşma Kayacı sahasında oynanacak. 1 galibiyet 2 beraberlik 1mağlubiyet ve 5 puanla 4. Sırada yer alan Mezitli 33 FK ise galibiyeti bulunmayan 3 beraberlik, 1 mağlubiyet ve 3 puanla 5. Sıradaki Mersin 33 FK ile kozlarını paylaşacak.

1.AMATÖR KÜMEDE HEYECAN DORUKTA

Mersin 1. Amatör Küme 4. Haftasında ise 9 puanla liderliğini sürdüren Bozyazı Belediyespor Cumartesi günü 5 puanla 3. Sırada yer alan Binevlerspor’u  Bozyazı Gürsel Kavun Stadı’nda konuk edecek. 6 puanla 2. Sırada yer alan Mersin Galataspor ise 5 puanla 4. Sırada bulunan Akdeniz Zirvespor’a konuk olacak. Karşılaşma Seyfi Alanya Türkoğlu Stadı’nda oynanacak. Pazar günü oynanacak karşılaşmalarda ise hiç puanı bulunmayan Tarsuslu Kavaklıspor evinde Taşucuspor’u konuk edecek. 4’en puanı bulunan Tarsus Barbarosspor ile Çeşmelispor ise saat 16.00’da 100. Yıl Faruk Sodan Sahasında karşı karşıya gelecek.