Şampiyon kupasına kavuşuyor | Güney Gazetesi Mersin

Şampiyon kupasına kavuşuyor

Önümüzdeki sezon KBSL’de oynayacak Tarsuslu periler şampiyonluk coşkusu yaşayacak

Şampiyon kupasına kavuşuyor


HASAN KÜÇÜK

 

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde sezonun bitmesine 2 hafta kala Kadınlar Basketbol Süper Ligi’ne çıkmayı garantileyen Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımı Cumartesi günü Mersin’de oynayacağı Botaş Gelişim maçının ardından şampiyonluk kupasına kavuşacak. Son maçta Başantrenör Mustafa Secerlioğlu, cezalı olması nedeniyle takımını tribünden yönetecek.

2 hafta önce İzmit Belediyespor’u yenerek şampiyonluğunu ilan eden Tarsuslu periler sezonun son maçında Cumartesi günü Botaş Gelişim ile karşılayacak. Edip Buran Spor Salonu’nda saat 14.00’te başlayacak karşılaşmanın ardından Tarsus ekibine Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileri tarafından törenle şampiyonluk kupası verilecek.

 

ŞAMPİYONLUK KUPASINI BİRLİKTE KALDIRALIM 

Tarsus Belediyesi Mersin’de düzenlenecek şampiyonluk kupa töreni için Cumartesi günü saat 12.00’de Mehmet Çelebi Spor Salonu ve Tarsus Stadyumu önünden araç kaldıracak. Başantrenör Mustafa Secerlioğlu, “Sezonun son maçında Botaş ile karşılaşacağız. Kazanmaya oynayacağız. Karşılaşmada sporun gerektirdiği etik ne ise onu yapacağız. O çerçevede kazanıp kupayı alacağız. Amacımız bu. Şampiyonluk kupamızı Tarsuslularla birlikte kaldıracağız” dedi.

 

BAŞANTRENÖR SECERLİOĞLU’NA CEZA ŞOKU

Tarsus Belediyesi Spor Kulübü Başantrenörü Mustafa Secerlioğlu şampiyonluk maçı öncesi ceza şoku yaşadı. TBF Disiplin Kurulu geçen hafta Emlak Konut Gelişim maçının uzatma dakikalarında hakeme yönelik itirazı nedeniyle diskalifiye kararı alan Secerliolu’nu tedbirli olduğu halde uymadığı gerekçesi ile 3 müsabakadan men ve 3 bin TL para cezası cezalandırdı ancak olayın oluş şekli ve Secerlioğlu’nun samimi pişmanlığı ihtiva eden yazılı savunması nedeniyle ceza 1 müsabakadan mene ve 1.000 TL’ye düşürdü.