“Taraftarlarımızdan özür diliyorum” | Güney Gazetesi Mersin

“Taraftarlarımızdan özür diliyorum”

Geçen haftaki Finalspor yenilgisinin ardından Samsunspor’a da farklı mağlup olan MSK’nın Başanterönü Semih Soğuksu taraftarlardan özür diledi.

“Taraftarlarımızdan özür diliyorum”


HASAN KÜÇÜK

Misli.com Türkiye Erkekler Basketbol Ligi’nde geçen hafta evinde Finalspor’a 11 sayı farkla mağlup olan  Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (MSK) 24. Hafta karşılaşmasında ise Yılyak Samsunspor’a 21 sayı farkla yenilerek  taraftarlarına hayal kırıklığı yaşattı. MSK, Cuma günü Samsun Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk çeyreğini 19-17, 2. çeyreğini ise 39-38 yenik kapatırken 3. çeyrekte ev sahibi ekibin sayılarına engel olamayınca fark 14 sayıya çıktı:62-48. Son çeyreğe etkili başlayan Yılyak Samsunspor arayı daha da açarak mücadeleyi 21 sayı farkla 84-63 kazandı. Bu mağlubiyet sonunda zirve mücadelesinde yara alan MSK, 43 puanla 3. sırayı geriledi.  MSK Başantrenörü Semih Soğuksu, Tobin ve Oğulcan'ın sakatlıklarının kendilerini çok etkilediğini ancak son iki maçta aldıkları mağlubiyetleri buna bağlamadığını söyledi. Mücadele etmenin sadece koşmak olmadığının altını çizen Soğuksu “2. yarı hem hücumda hem savunmada konsantrasyon olarak, algı ve farkındalık olarak, doğru yapılması gereken işler olarak hiç yoktuk” diye konuştu.

 

 

“TAKIMI SÜPER LİGE TAŞIMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Buralara birbirine inanan, birbiri için savaşan, hedefi olan, kazanmaktan başka hiçbir şeyi düşünmeyen ve doğru basketbol oynayan bir takım olarak geldiklerini vurgulayan Soğuksu şunları söyledi: “Geçen haftaki Finalspor maçındaki 2. yarı ile Samsun maçının 2. yarısı bambaşka bir takım vardı. Başta Başantrenör ben olmak üzere takım adına bugün özellikle 2. yarıda koyduğumuz kötü performanstan dolayı taraftarlarımızdan özür diliyorum. Sakatlarımızı iyileştirip daha fazla çalışıp, daha fazla konsantre olarak yeniden ayağa kalkarak normal sezon ya da play-offta takımı Süper Lig’e taşımak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.”