Esnaftan Dinçer’e destek | Güney Gazetesi Mersin

Esnaftan Dinçer’e destek

Cumhuriyet Halk Partisi 28. Dönem Mersin Milletvekili adayı Talat Dinçer’e Mersin il genelinde kurulu oda başkanlarından destek geldi. 

Esnaftan Dinçer’e destek


Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinde CHP adayı Talat Diner ile bir araya gelen meslek odası başkanları sorun ve beklentilerine çözüm üretmek adına büyük şans olarak gördükleri CHP adayı Talat Dinçer’i meclise taşımak için özverili ve fedakar bir biçimde bir çalışma içerisinde olacaklarını söylediler.

 

 

CHP Mersin Milletvekili adayı Talat Dinçer ise oda başkanlarından gelen desteğe ve kendisine duyulan güvene teşekkür ederek “Esnaf teşkilatının sorunlarını meclise taşınmamasından kaynaklı çözüme kavuşmuyor. Her meslek dalı meclis çatısında sektörel mücadelesini verirken  esnaf teşkilatı maalesef ki hep sahipsiz kalmış. Bugün bile parti listelerinde 81 ilde benim haricimde esnafı temsil edecek kimse yok. Omuzlarımdaki yükün, üstlendiği görev ve sorumluluğun farkındayım. Esnafımızın sesi olmak çözümün adresi olmak adına, esnafımızın gücünü Türkiye’ye göstermek adına ortak hareket etmemiz büyük önem taşıyor. Bugün sizlerin bu birliği, beraberliği ve parti ayrımı yapmaksızın ortaya koyduğu dayanışması seçimlerde bizi zafere taşıyacaktır. Gösterdiniz ilgi verdiğiniz destek için hepinize teşekkür ediyorum” dedi (Haber Merkezi)