Ankara’dan abim gelmiş! | Güney Gazetesi Mersin

Ankara’dan abim gelmiş!

AKP’nin Mersin 1. Sıra Milletvekili adayı olarak atadığı Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, seçim bölgesi Mersin’e geldi. Nebati, Mersin’deki ilk konuşmasında 13’te 13 yapacaklarını ileri sürdü. CHP’li Başarır’ın “Mersin’e gel pazar gezelim” çağrısına “Biz pazardayız, merak etmeyin” diye yanıt verdi.

Ankara’dan abim gelmiş!


AKP Mersin Milletvekili adayı olan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, aday olan diğer bakanlar gibi seçim bölgesi Mersin’e Togg otomobil ile geldi.

Adana Şakirpaşa Havalimanında partililer tarafından “Vira Bismillah. Buyrun başlıyoruz” yazılı pankartla karşılanan Bakan Nebati, burada kendisini bekleyen Togg aracı ile Mersin’e geldi.

 

 

Parti binası önünde partililere seslenen Nebati, “Mersin’de 13’te 13 yapacağız. Biz de hedefler küçük olmaz. Biz pazardayız. Merak etmeyin. Biz sokaktayız.  Merak etmeyin. Biz dünyanın her ülkesinde varız merak etmeyin. Biz ordumuzla varız, gücümüzle varız.  Biz 85 milyon insan biriz, beraberiz, iriyiz, diriyiz, hep birlikte Türkiye’yiz” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)