Camspor Teknik Direktörü Celal Tatar: “Şanslar eşit, her an denge değişebilir” | Güney Gazetesi Mersin

Camspor Teknik Direktörü Celal Tatar: “Şanslar eşit, her an denge değişebilir”

Camspor Teknik Direktörü Celal Tatar: “Şanslar eşit, her an denge değişebilir”


 

HASAN KÜÇÜK

Önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) yer almak isteyen Mersin Mehmer Sor Süper Amatör Lig play-off mücadelesinde kıran kırana mücadele sergiliyor. 10 hafta sürecek mücadelenin 5 haftası tamamlanırken Mersin Camspor 11 puanla ilk yarıyı lider tamamladı. 8’er puana sahip 2 takımdan Erdemli Belediyespor 2. sırada yer alırken Mezitli 33 FK ise 3. Sırada bulunuyor. Mut İdman Yurdu Belediyespor ise 7 puanla 4. sırada. Mersin Camspor Teknik Direktörü Celal Tatar, Liglerindeki maçların kıran kırana geçtiğini söyledi. Kimin şampiyon olacağı belli olmadığını ifade eden Tatar, “Birbirlerimizle oynayacağımız maçlar bayağı belirleyici olacak. Puan kaybeden bu sefer tam kopacak. Şu anda Erdemli’nin de Mut İdman Yurdu Belediyespor’un da Mezitli 33 FK’nında Mersin Camspor’un da şansı çok eşit durumda. Çünkü 3 puanlı sistemde her an denge değişebilir. Sadece Akdeniz Belediyespor ile Mersin FK biraz kopmuş gibi gözüküyor ama şampiyonluğu belirleyecek olan Akdeniz Belediye ile Mersin FK’nın oynayacakları maçlar” şeklinde konuştu.

“GÜNÜNDE OLAN İYİ HAZIRLANAN KAZANIR”

Tüm takımların şansları eşit olduğunu anlatan Tatar, “Gününde olan, iyi hazırlanan yakaladığı pozisyonları değerlendiren takım şampiyonluğu götürür diye düşünüyorum” dedi.

Bu hafta Mersin 33 FK ile yapacakları maç için çok ciddi bir şekilde hazırlıklarının sürdüğünü ifade eden Tatar şunları söyledi; “Rakibimiz çok güçlü. Elimizden geldiği kadar yakaladığımız pozisyonları değerlendirip en az pozisyon vererek maçı kazanmak istiyoruz. Tüm rakiplerimize tüm kulüplerimize başarılar diliyoruz.”