Carettalar Balıkesir’i ağırlayacak | Güney Gazetesi Mersin

Carettalar Balıkesir’i ağırlayacak

Carettalar Balıkesir’i ağırlayacak


HASAN KÜÇÜK

Misli.com Türkiye Erkekler Basketbol Ligi’nde Finalspor ve Yılyak Samsunspor’a mağlup olarak şampiyonluk yolunda yara alan Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (MSK) 25. Hafta karşılaşmasında Cumartesi günü Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’u konuk edecek. Edip Buran Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma 17.30’da başlayacak ve TBF/Youtube TV’den canlı yayınlanacak. 2. sıradaki Yılyak Samsun ile aynı puana sahip olan MSK, lider Çağdaş Bodrumspor’un 2 puan gerisinde 3. sırada yer alıyor. Play-off hattındaki Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ise 37 puanla 7. sırada bulunuyor. İlk maçta deplasmanda rakibini 28 sayı farkla yenen MSK, bu maçta da mağlup ederek kötü gidişe dur demek istiyor. Ancak takımın önemli oyuncularından Tobin Carberry ve Oğulcan Baykan’ın sakatlıkları Başanterör Semih Soğuksu’yu kara kara düşündürüyor. 

 

TARAFTARA BİZİ DESTEKLEYİN ÇAĞRISI

 

Soğuksu, Güney’e yaptığı açıklamada taraftarlarına seslenerek, “Taraftarlarımdan iyi günde olduğu gibi kötü günde de bizi desteklesinler. Biz onlardan güç alıyoruz. Bizi desteklemeye devam etsinler” dedi.

Şampiyonluk hedeflerinin devam edip etmediği yönündeki soruya Soğuksu, “Normal sezonun bitmesi için 6 maçımız var. Lider Çağdaş Bodrum buraya gelecek. Yalova’ya gidecek. Samsun bu hafta Finalspor ile karşılaşacak. Yalova’ya gidecek. Daha maçları var. Daha henüz play-off değil ama bu sakatlıklara bağlı biraz kafa oraya gidiyor. O direnç düştü. 3 hafta önceki durum ile şimdiki durum biraz daha farklı. Biz bu yerimizi kaybetmek istemiyoruz. Sakatlıklarda olsa ligi bitirebileceğimiz en üst noktada bitirmek istiyoruz” şeklinde konuştu.