5. Akıl ve Zeka Oyunları sona erdi | Güney Gazetesi Mersin

5. Akıl ve Zeka Oyunları sona erdi

Mersin Valisi Hamza Pehlivan ve İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca’nın katılımlarıyla 5. Akıl ve Zeka Oyunları Ödül Töreni, Dumlupınar Anadolu İmam Hatip Lisesi Spor Salonu’nda gerçekleşti.

5. Akıl ve Zeka Oyunları sona erdi


Mersin Valiliği himayelerinde ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen, 11 ilçede dereceye giren 110 ve Hatay Kırıkhan'dan gelen 2 misafir öğrenci olmak üzere toplam 112 öğrencinin katıldığı 5. Akıl ve Zeka Oyunları Yarışması'nda farklı kategorilerde ve farklı kademelerde 30 öğrenci ödüle layık görüldü.

 

 

İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, "Evlatlarımızla gurur duyuyoruz. Eğitim öğretim sürecinde evlatlarımızın akademik başarı yanında farklı disiplinlerde de mücadele ettiklerini, kendilerini ortaya koyduklarını ve başarılı olduklarını görmek bizleri çok mutlu ediyor. Yarışmaya katılan tüm evlatlarımızı, çok değerli velilerimizi ve kıymetli meslektaşlarımızı tebrik ediyor, emeklerinden dolayı onlara en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum. Allah her zaman böyle mutlu günlerde buluşmayı nasip etsin, evlatlarımızın başarıları daim olsun” dedi.

Mersin’de derece giren öğrenciler 19-20-21 Mayıs 2023 tarihlerinde düzenlenecek "5. Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Yarışması"na katılarak ilimizi temsil edecekler. (Haber Merkezi)