TİY, son sıradaki Sivas’a farklı mağlup oldu: 2-6 | Güney Gazetesi Mersin

TİY, son sıradaki Sivas’a farklı mağlup oldu: 2-6

TİY, son sıradaki Sivas’a farklı mağlup oldu: 2-6


HASAN KÜÇÜK

 

Maddi olarak zor günler geçiren ve transfer tahtasını açtıramadığı için genç oyuncularla çıktığı karşılaşmalardan farklı yenilgiler alarak ligin dibine demir atan Tarsus İdman Yurdu TFF 2. Lig Beyaz Grup  32. Hafta karşılaşmasında da ligin son sırasındaki Sivas Belediyespor’a 6-2 mağlup oldu. TİY

 Tarsus İlçe Stadında oynanan karşılaşmaya  Mansur Darende, İlkem Eker ,Mehmet Deniz Tatar Kayra Can Yavuz, Furkan Akkabak, Mert Özer, Yusuf Can Pürçek, Mert Temizkan, Mohammad Lıth Alzın, Tugay Cicili ve Yusuf Eren Arıca 11’i ile çıktı. Karşılaşmaya etkili başlayan konuk ekip 16. Dakikada Mutlu Doğan ile 0-1 öne geçerken sarı laciverliler 33. dakikada  Yusuf Eren Arıca ile beraberliği yakaladı. 41. Dakikada Mutlu Doğan hem takımının hem kendisinin 2. golünü attı. Sivas Belediyespor ilk yarıyı 1-2 önde kapattı.

56. dakikada konuk ekip Furkan Sağman ile durumu 1-3, 61. Dakikada Burak Özdemir ile 1-4, 66. Dakikada  Görkem Kıran ile 1-5 yaptı. 77. Dakikada Furkan Sağman penaltıyı gole çevirerek kendisinin 2. Takımının 6. golünü kaydetti. Tarsus İdman Yurdu 81. Dakikada Mehmet Yeşilot’un golü ile durumu 2-6’ya getirdi. Karşılaşma bu skorla sona erdi.  Haftalar sonra  galibiyetle tanışan ligin son sırasındaki Sivas Belediyesporlu oyuncular sevinç yaşarken TİY 21 puanla 17. sıradaki yerini korudu.