MSK’da süper lig umudu play-offa kaldı | Güney Gazetesi Mersin

MSK’da süper lig umudu play-offa kaldı

MSK’da süper lig umudu play-offa kaldı


HASAN KÜÇÜK

Misli.com Türkiye Erkekler Basketbol Ligi’nde 3 haftadır galibiyet yüzü görmeyen Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nde (MSK) büyük üzüntü yaşanıyor. Cumartesi oynanan 25. Hafta karşılaşmasında Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’a son saniyede 1 sayı farkla yenilen MSK’nın rakipleri ile arasındaki puan farkı açıldı. 3 hafta öncesine kadar şampiyonluk hayali kuran Carettalar ligin bitmesine 5 hafta kala Süper Lig’e çıkmak için artık play-off hesapları yapmaya başladı.

 

 

Başantrenör Semih Soğuksu Balıkesir maçında aldıkları mağlubiyet için taraftarlar için çok üzgün olduğunu ifade ederek sonuna kadar arkalarında olan taraftarların bu mağlubiyetleri hak etmediğini söyledi. Oyuncularının sonuna kadar mücadele ettiğini ifade eden Soğuksu “Maç genelinde daha akıllı, mantıklı, soğuk kanlı kararlar vermemiz lazımdı. Eksikliklere rağmen çok rahat kazanacağımız maçı kendi tercihlerimiz ve hatalarımız sebebiyle kaybettik. Offensive reboundu durdurma ve top kaybı konularında bize yakışmayacak şekilde çok zayıf kaldık” dedi.

Hakemler hakkında çok konuşmayı sevmediğini ancak maçı yöneten 3 hakeminde çok yetersiz ve maçın gerisinde kaldığını vurgulayan Soğuksu şunları söyledi: “Bir şehrin desteği olan, milyonlarca yatırım yapan bir kulübün daha adil ve  iyi konsantre olan hakemlere layık olması lazım. Maçta çok fazla hakem hatası oldu. Bunların da videolu analizi ile takibinde olacağız”