“Türkiye’ye baharı getireceğiz” | Güney Gazetesi Mersin

“Türkiye’ye baharı getireceğiz”

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili adayları ile birlikte Hürriyet Mahallesi’nde yer alan semt pazarını ve Forum Alışveriş Merkezi’ni ziyaret etti. Başkan Seçer, 14 Mayıs’tan sonra baharı getireceklerini vurgularken, 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na ve CHP Mersin milletvekili adaylarına destek istedi. 

“Türkiye’ye baharı getireceğiz”


Başkan Seçer’e saha ziyaretleri kapsamında; CHP Mersin Milletvekili adayları Gülcan Kış ile Mehmet Gültekin Uğur, CHP Yenişehir İlçe Başkanı Tayar Tahiroğlu, CHP Mersin İl Gençlik Kolları Başkanı Alkım Sümer, parti yöneticileri, üyeler ve gönüllüler eşlik etti.

 

 

Ziyaretlerinde deprem bölgesinden Mersin’e gelen ve burada yaşamaya devam eden vatandaşlarla da karşılaşan Seçer, herhangi bir ihtiyaçları olduğunda Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne rahatlıkla ulaşabileceklerini söyledi. Vatandaşlar da Başkan Seçer’i Mersin’de yaptığı hizmetlerden dolayı tebrik etti. Başkan Seçer, Adres Okuma Salonu’nu çok beğendiklerini belirterek yeni kütüphaneler isteyen gençlerin taleplerini yerine getireceklerini söyledi.  (Haber Merkezi)