CHP’li Başarır’dan AKP’li Nebati’ye metro hatırlatması | Güney Gazetesi Mersin

CHP’li Başarır’dan AKP’li Nebati’ye metro hatırlatması

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili adayı Ali Mahir Başarır, Adalet ve Kalkınma Partisi Mersin Milletvekili adayı ve aynı zamanda Hazine ve Maliye Bakanı olan Nureddin Nebati’nin Mersin’in trafik sorunu çözecek olan metro projesine imza atmadığını hatırlattı.

CHP’li Başarır’dan AKP’li Nebati’ye metro hatırlatması


MAYSA DERYAYEVA

 

Sosyal medyadan konuyla ilgili videolu paylaşım yapan CHP Mersin Milletvekili adayı Ali Mahir Başarır, milletvekili seçimlerinde yürütülen kampanya kapsamında, AKP Mersin Milletvekili adayı Nureddin Nebati’nin Mersin trafiğini onlarca arabayla trafiği durdurarak konvoy yapmasının ve sürücüleri rahatsız etmelerinin kabul edilebilir olmadığını söyledi.

 

 

Başarır, Mersin’in trafik sorunu olan bir kent olduğunu belirterek, AKP’li Mersin Milletvekili Nureddin Nebati’nin metro projesine imza atmadığını hatırlattı.

Başarır, “Kentin önemli şikâyetlerinden birini yurttaşlarımızla paylaşmak istiyorum. Mersin’in kendine göre etik kuralları olan, etik değerleri olan bir kent olduğunu her zaman söyledim. Buraya gelen adaylar hele hele bakansa, onların yardımcıları varsa Mersin trafiğinde yüzlerce araçta trafiği durdurarak konvoy yapmaları Mersinliyi, yolcularımızı, sürücülerimizi rahatsız etmeleri kabul edilebilir bişey değil. Lütfen bu kente en fazla 4-5 araba gezebilirsiniz ama çakarlı, ışıklı onlarca arabayla trafiği alt üst ederseniz bu olmaz.  Hele hele sayın Nebati trafik sorunu olan bir kente siz Maliye ve Hazine Bakanı olup metroya izin vermemiş olan bakansınız. Trafiği rahatlatmadığınız gibi bari insanları bu şekilde taciz etmeyiniz. Normal insanlar gibi kampanya yapın” dedi.