“Tüm okul ve sandıklarda seçime hazırız” | Güney Gazetesi Mersin

“Tüm okul ve sandıklarda seçime hazırız”

CHP Mersin İl Başkanı Koral Ömür, Mersin il örgütü, seçim gününe tüm okullarda ve sandıklarda hazır durumda. Biz seçim günü hiçbir oyun araya gitmesine izin vermeyeceğiz, çalınmasına izin vermeyeceğiz. Bu seçimde oyumuzu kullanıp evimize gitmeyeceğiz. Bu seçimde oy torbaları okuldan çıkana kadar partililerimiz, vatandaşlarımız okulda olmalı” dedi.

“Tüm okul ve sandıklarda seçime hazırız”


ABİDİN YAĞMUR

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin İl Başkanlığı Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenledi.

Parti binası önünde yapılan etkinliğe mevcut milletvekilleri Alpay Antmen ve Cengiz Gökçel, Mezitli Beldiye Başkanı Neşet Tarhan, milletvekili adayları Ali Mahir Başarır, Gülcan Kış, Talat Dinçer, Hasan Ufuk Çakır, Emre Yılmaz, Nursen Yücesoy Temizkan, Mehmet Uğur Gültekin, Şerife Arıcı Yıldız ve Ahmet Yorgun katıldı.

CHP Mersin İl Başkanı Koral Ömür,  “Birçok açıdan sonları yaşadığımız bir dönem. Bu bayram da bizim için bir son. Muhalefet olarak son bayramımız. Bundan sonraki Kurban Bayramı’nı iktidar partisi olarak kutlayacağız. Ama ondan önce bir bayramımız daha olacak 14 Mayıs’ta bu seçimi kazandığımızda, burada demokrasi ve iktidar bayramı kutlayacağız. Milletvekili adaylarımız ve mevcut milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, il örgütümüz sahada çalışıyor. Hepimiz hazırız. Gece gündüz demeden çalışıyoruz ve partililerimizi de çalışmaya davet ediyoruz” dedi.

 

OYUNUZU KULLANIP OKULDAN AYRILMAYIN”

 

Seçimler öncesinde en fazla karşılaştıkları sorunun seçim ve sandık güvenliği ile ilgili olduğunu ifade eden Ömür, “Mersin il örgütü, seçim gününe tüm okullarda ve sandıklarda hazır durumda. Biz seçim günü hiçbir oyun araya gitmesine izin vermeyeceğiz, çalınmasına izin vermeyeceğiz. Bu seçimde oyumuzu kullanıp evimize gitmeyeceğiz. Bu seçimde oy torbaları okuldan çıkana kadar partililerimiz, vatandaşlarımız okulda olmalı. Daha sonraki süreçte de hem oyumuza sahip çıktığımızı göstermeye şimdiden sizleri davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

CHP Parti Meclisi üyesi ve Mersin Milletvekili adayı Ali Mahir Başarır da “İşçinin, emeklinin, gencin buruk bir şekilde geçirdiği son bayram olacak. Önce 1 Mayıs’ta emeğin bayramını kutlayacağız, Kurban Bayramı’nı da iktidar partisinin milletvekili, örgütü olarak kutlayacağız bu meydanlarda” dedi.

Milletvekili aday adaylarının hepsini evlerinde ziyaret edeceğini kaydeden Başarır, “Çünkü biz büyük bir aileyiz. Mersin’de en az 6 milletvekili çıkaracağımıza inanıyorum” diye konuştu.

 

“CHP’NİN İKTİDARA GELEBİLECEK GÜCÜ VAR”

 

CHP Mersin 2. Sıra Milletvekili adayı Gülcan Kış da  “Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun birleşe birleşe kazanacağız sloganıyla sahalarda ve meydanlarda dolaşıyoruz. Meydanlarda çoğalarak geziyoruz. CHP olarak sahalardaki gücümüzü görüyoruz. Kendimizi gerçek anlamda ifade ettiğimizde, yapacaklarımızı anlattığımızda, gücümüzün farkında olduğumuzda bu büyük aileyi ciddi anlamda büyütmek zor değil. Uzun zamandır sahalarda, esnaf ziyaretlerinde partimizin ne kadar güçlü olduğunu görüyoruz. Biz büyük bir aileyiz, güçlü bir aileyiz. İktidara gelebilecek güçteyiz. İktidara en yakın olduğumuz şu dönemde birlik, beraberlik içinde yol almamız gerekir. İl örgütümüzle, ilçe örgütlerimizle, başta Mersin Büyükşehir Belediyesi olmak üzere belediyelerimizle birlikte çalışmaya devam ediyoruz” dedi.