Umut 2000 Çocuk Korosu performansıyla büyüledi | Güney Gazetesi Mersin

Umut 2000 Çocuk Korosu performansıyla büyüledi

Mersin Kültür Merkezi konser salonunda, Rustam Rahmedov şefliğinde, Kültür ve Turizm Bakanlığı Mersin Devlet Opera ve Balesi Orkestra Sanatçıları, solist Bülent Bezdüz ve “Umut 2000 Çocuk Korosu” tarafından konser verildi.

Umut 2000 Çocuk Korosu performansıyla büyüledi


Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, eşi Yıldız Pehlivan ile birlikte, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 103'üncü yıl dönümü ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle Mersin Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü çocuk korosu tarafından düzenlenen konser programına katıldı.

 

 

 

Vali Pehlivan, “Mersin Devlet Opera ve Balesinin çok kıymetli sanatçılarına, hem Cumhuriyet Meydanı'nı hem de bu salonu sevgi bahçesine, çiçek bahçesine çeviren sevgili çocuklarımıza, bu güzel konserlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Emeği geçen, onları yetiştiren, şefimiz başta olmak üzere bütün hocalarımıza, öğretmenlerimize, kurum ve kuruluşlar bünyesinde oluşturulan korolara, Milli Eğitim Müdürlüğümüze de teşekkür ediyorum” dedi.

Vali Pehlivan, konserin ardından sahneye çıkarak şef Rustam Rahmedov’u, sanatçıları ve çocukları tebrik etti, orkestra eşliğinde çocuklarla birlikte şarkı söyledi. (Haber Merkezi)