Vali Pehlivan ve Başkan Seçer kentin takımlarını yalnız bırakmadı | Güney Gazetesi Mersin

Vali Pehlivan ve Başkan Seçer kentin takımlarını yalnız bırakmadı

Vali Pehlivan ve Başkan Seçer kentin takımlarını yalnız bırakmadı


Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, TFF 3. Lig 1.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Exenpay Yeni Mersin İdman Yurdu ile Karbel Karaköprü Belediye Spor takımları arasında oynanan futbol müsabakasını izledi.

Mersin stadyumunda, Mersin Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Erol Yaşar, Vali Yardımcısı İbrahim Küçük, Akdeniz Kaymakamı Zeyit Şener ve Yeni MİY Kulüp Başkanı Metin Saltık ile birlikte tribündeki yerini alan Vali Pehlivan, Karbel Karaköprü Belediyespor’u 3-1 yenen Exenpay Yeni MİY’i tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Vali Ali Hamza Pehlivan, eşi Yıldız Pehlivan ile birlikte, İlk kez katıldığı Avrupa Kadınlar Basketbol Liginde ikinci olan Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi’nin Fenerbahçe Alagöz Holding takımı ile oynadığı maçı izledi. Vali Pehlivan, Servet Tazegül Spor Salonunda oynanan ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi Nilay Aydoğan sezonu Play-off finali 2'inci maçında Fenerbahçe Alagöz Holding takımına 76-83 mağlup olan, İlimizi süper ligde ve Avrupa liginde temsil eden ÇBK’ya başarılar diledi.

 

 

SEÇER, ŞEHRİN TAKIMINA TRİBÜNDEN DESTEK VERDİ

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer de Yeni MİY’in Karaköprü Belediyespor’u 3-1 mağlup ettiği karşılaşmayı CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır ve Kulüp Başkanı Metin Saltık ile birlikte tribünden izleyerek kırmızı lacivertli ekibe destek verdi. (Haber Merkezi)