Silifke hırs küpü | Güney Gazetesi Mersin

Silifke hırs küpü

Silifke hırs küpü


HASAN KÜÇÜK

 

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Grupta mücadele eden Silifke Belediyespor play-off mücadelesinde 4 Mayıs’ta Konya’da karşılaşacağı Gaziantep Gücü maçının hazırlıklarını yoğun bir şekildi sürdürüyor. Teknik Direktör Muzaffter Tozlu yönetiminde antrenmanlarını ilçe şehir stadında sürdüren Silifke ekibi  oldukça hırslı. Silifke Belediyespor play-off müsabakaları öncesi Silifke Şehir Stadında 2 Mayıs’ta ki play-off maçında Anamur Belediyespor ile karşılaşacak olan Adana Vefaspor ile hazırlık maçı yaptı.  Maç karşılıklı atılan gollerde 1-1 sonuçlandı.   

 

59. YILINDA ŞAMPİYONLUK AŞKINA HEDEF 1964 FORMA

1964 yılında kurulan Silifke Belediyespor takıma destek sağlanması amacıyla Cumhuriyetin 100., Kulübün ise 59. yılına özel olarak 1964 adet ile sınırlı olarak üretilen formaları satışa sundu. Taraftara çağrıda bulunan Silifke Belediyespor yönetimi “Formanı giy, play-off müsabakalarında tribündeki yerini al şampiyonluk hikayemize sen de katıl” diyerek taraftara çağrıda bulundu.

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok tanesi 1000TL’den satışa sunulan formalardan 100 adet alarak kulübe destek verdi ve ilçedeki kurum ve kuruluşların destek vermesi için çağrıda bulundu. Belediye Başkanı Sadık Altunok yayınladığı videolu çağrıda, “Silifke Belediyespor’umuzun başlattığı 59. yılında şampiyonluk aşkına hedef 1964 forma kampanyasına Silifke Belediye Başkanı olarak 100 forma ile destek veriyoruz. Silifke Ticaret ve Sanayi Odası sıra sende” ifadelerini kullandı.