“Yarış daha bitmedi” | Güney Gazetesi Mersin

“Yarış daha bitmedi”

Yeni MİY Sportif Direktörü Vedat Çoban şampiyonluk şarkıları için henüz erken olduğunu vurgulayarak rehavet uyarısı yaptı

“Yarış daha bitmedi”


HASAN KÜÇÜK

TFF 3. lig 1. Grup 30. Haftasında Şanlıurfa Temsilcisi Karbel Karaköprü Belediyespor’u 3-1 mağlup ederek şampiyonluk yolunda büyük avantaj yakalayan kırmızı lacivertli ekipte büyük sevinç yaşanırken Yeni Mersin İdman Yurdu Sportif Direktörü Vedat Çoban şampiyonluk şarkıları için henüz erken olduğuna dikkat çekerek rehavet uyarısında bulundu. Çoban, Pazar günü sahalarında  taraftarlarla bütünleşip harika bir geri dönüş ile en yakın takipçilerinden Karbel Karaköprü Belediyespor'u 3-1 mağlup ederek hedeflerine bir adım daha yaklaşmış olmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.

“REHAVET CEZASIZ KALMAZ”

Ancak ligin bu takviminde mevcut puan avantajına rağmen şampiyonluk şarkılarının söylenmesi ve şampiyonluk havasına girilmesi asıl olanı ıskalamaya sebebiyet verebileceğini anlatan Çoban, “Yarış daha bitmedi, matematiksel olarak şampiyonluğu garantilemeden de bitmiş sayılmayacak. Ligin bitimine daha 4 maç var. Rehavetin cezasız kalınmayacağı bu hassas süreçlerde her zamankinden daha çok işimize odaklanmalıyız” dedi.

“CİDDİYETİ ELDEN BIRAKMAYALIM”

Önlerinde çok önemli bir Eskişehirspor maçının bulunduğunu hatırlatan Çoban şöyle devam etti: “Gündemi tamamen bu maça çevirmeliyiz. Camiamızın tüm dinamikleri kenetlenip; ciddiyeti elden bırakmadan, ayaklarımızı yere sağlam basarak tüm konsantrasyonumuzu bu maça vermeliyiz. Şimdi kenetlenme vakti. Rehavete yer yok, pes etmek yok, diz çökmek yok, çünkü başka İdman Yurdu yok.”