Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Tozlu: Şampiyonluğa hazırız | Güney Gazetesi Mersin

Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Tozlu: Şampiyonluğa hazırız

Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Tozlu: Şampiyonluğa hazırız


HASAN KÜÇÜK

Ülkemizi sarsan deprem felaketi nedeniyle oynatılmayan Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. ve 7. Gruptan TFF 3. Lige Yükselecek takımın belirleneceği 1. Kademe Play-off maçlarının fikstür çekimi geçtiğimiz günlerde yapılmıştı. Mersin’in 2 takımının yer aldığı 7. Grup maçları Konya’da oynatılmasına karar verilirken eleme usulü yapılacak maçta Gaziantepgücü ile eşleşen Silifke Belediyespor ilk maçını 4 Mayıs’ta oynanacak.

Play-off maçı hazırlıklarını ilçe stadında sürdüren Silifke Belediyespor 29 Nisan’da Konya’ya giderek maç gününe kadar burada kampa girecek.

Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Muzaffer Tozlu, Güney’e yaptığı açıklamada, play-off maçların eleme usulü yapılacak olması nedeniyle 7. grupta bulunan 5 takımın 2 gruba bölündüğünü söyledi. Kendilerinin Gaziantepgücü ile aynı gruba düştüğünü ifade eden Tozlu, “Anamur Belediyespor, Adana  Vefaspor ve Araban Belediyespor ise başka gruba düştü. Biz 4 Mayıs’ta tek maç oynayacağız. 6 Mayıs’ta da diğer grubun birincisi kim ise onunla 7. grubun final maçını yapacağız. Ondan sonra 7. ve 2. Grubun final maçı Kayseri’de oynayacak. O grubun birincisi 3. Lige çıkacak” şeklinde konuştu.

 

 

“HİÇBİR SIKINTIMIZ YOK”

Çalışmalarının çok iyi gittiğini ve takımımdan memnun olduğunu ifade eden Tozlu, “Hiçbir sıkıntımız yok. Tempo olarak, maç olarak ta hazırız. Futbolcu kalitemizde diğer takımlara göre iyi. Allah maç sansı verirse bu kupayı Silifke’ye getireceğiz” dedi.

İlk maçta rakipleri olan Gaziantepgücü’nün kendilenden puan olarak geride olduğunu ancak verilen arada transferler yaptığını hazırlatan Tozlu, “Bizde transferler yaptık. Oyuncularımın oynadığımız hazırlık maçlarında gösterdiği performans benim için yeterli idi. İyi çalıştık. 2 aydır hiç aralıksız çalışıyoruz. 7-8 tane hazırlık maçı yaptık. İnşallah bu çalışmamızın semeresini alıp şampiyon olacağız” diye konuştu.

“GEÇEN YIL SON MAÇTA KAYBETTİĞİMİZ KUPAYI BU SENE SİLİFKE’YE GETİRECEĞİZ”

Maçların eleme usulü oynanacak olmasını olumlu bulduklarını anlatan Tozlu şunları söyledi: “Adana Vefaspor bizden 10 puan geride. Bizimle aynı statüye soktular. Bizden 10 puan geride olan takım ile puan usulü oynamamız uygun olmazdı saten. Mecburen eleme usulü sisteme döndüler. Böyle oynayacağız. Bizim kimseden çekincemiz yok. Takım, ekip ve şehir olarak şampiyonluğa hazırız. Taraftarlarımız Konya’ya gelerek bizlere destek verecekler. Konya’da şampiyon olacağız. Bizim bütün amacımız bu. Geçen sene direkten döndük son maç kaybettik. Bu sene bu şampiyonluğu hak ettiğimizi düşünüyorum. Hak ettiğimiz almaya gidiyoruz. Allah çalışanın yanındadır. Bizde çok çalıştık iyi çalıştık. İnşallah kupayı Silifke’ye getireceğiz”