“Hedefimiz tek adam sistemini değiştirmek” | Güney Gazetesi Mersin

“Hedefimiz tek adam sistemini değiştirmek”

İYİ Parti Mersin Milletvekili Adayı Burhanettin Kocamaz ,Mersin’in Toroslar İlçesi, Kuvayi Milliye Caddesindeki Esnafları ziyaret etti, vatandaşlarla bir araya geldi. Kocamaz, asıl hedeflerinin el ele vererek tek adam sistemini değiştirmek olduğunu söyledi.

“Hedefimiz tek adam sistemini değiştirmek”


İYİ Parti Mersin 1. sıra Milletvekili Adayı Burhanettin Kocamaz, Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kocamaz, bu kapsamda, İYİ Parti Toroslar İlçe Başkanı İsmail Yetkin, İyi Parti Mersin Milletvekili adayı Özer Özel ve Teşkilatla birlikte Toroslar’ın, Kuvayi Milliye Caddesindeki esnafı ziyaret etti.

Cumhurbaşkanlığında hayata geçirmeyi planladıkları projeleri anlatan vekil adayları, “Türkiye’nin artık huzura ve değişime ihtiyacı olduğunu, 14 Mayıs’ta inşallah Türkiye huzur bulacak. Sizlerin destekleri bu konuda çok önemli. Sizleri seviyoruz, desteklerinizi bekliyoruz” dedi.

 

 

Kocamaz, asıl hedeflerinin mevcut tek adam sistemini değiştirmek olduğunu ve bunu da çok çalışarak hep birlikte başaracaklarını söyledi.

Esnaf ve vatandaşlar zamlardan ve ekonomik sıkıntıdan dert yanarken bu sıkıntıların son bulması için 14 Mayıs seçiminin son şans olduğu mesajı verilerek herkesten iyi düşünüp ona göre karar verilmesi istendi. (Haber Merkezi)