Sanatın kalbi Tarsus’ta atacak | Güney Gazetesi Mersin

Sanatın kalbi Tarsus’ta atacak

Tarsus Belediyesi bu yıl düzenlediği 2. Tarsus Müzik Günleri’nde birbirinden güzel sanat etkinliklerine ev sahipliği yapıyor.  2-7 Mayıs tarihlerinde yapılacak olan etkinlikler, Selda Bağcan’ın Bahar Konseri ile başlayacak. 7 Mayıs’ta ise Hazar’dan Anadolu’ya Ezgiler ve Çukurova Ansambl ile sona erecek.

Sanatın kalbi Tarsus’ta atacak


Tarsus Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen, 2-7 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan 2. Tarsus Müzik Günleri’nde birbirinden güzel konserler Tarsuslularla buluşacak. Etkinlikler, 2 Mayıs Salı günü saat 19.30’da Atatürk Gösteri Merkezi’nde, Tarsus Belediyesi Kent Orkestrası’nın konseri ile başlayacak. Ardından saat 20.30’da ise Usta Sanatçı Selda Bağcan sahne alacak.

3 Mayıs Çarşamba günü Gözlükule Kazıları Araştırma Merkezi Salonu’nda saat 20.00’da Operata Oda Orkestrası  ve Gökhan Aybulus,  Şef Rustam Rahmedov eşliğinde konser verecek.  4 Mayıs Perşembe günü Gözlükule Kazıları Araştırma Merkezi Salonu’nda saat 20.00’da Çello Paradiso sahne alacak. 5 Mayıs Cuma günü ise Gözlükule Kazıları Araştırma Merkezi Salonu’nda, Açık Sahne/ Genç Yetenekler saat 20.00’da sahne alacak. 6 Mayıs Cumartesi günü Gözlükule Kazıları Araştırma Merkezi Salonu’nda, Tarsus Belediyesi Çocuk Korosu saat 16.00’da birbirinden güzel eserleri seslendirecek.

Son olarak 7 Mayıs Pazar günü ise Saint Paul Meydanı’nda, Hazar’dan Anadolu’ya Ezgiler ve Çukurova Ansambl saat 20.00’da sahne alarak 2. Tarsus Müzik Günleri sona erecek.  (Haber Merkezi)