AKP adayı Söylemez kadınlarla buluştu | Güney Gazetesi Mersin

AKP adayı Söylemez kadınlarla buluştu

AKP Mersin Milletvekili Adayı Avukat Havva Sibel Söylemez, seçim çalışmalarına Mezitli ilçesinde devam etti.

AKP adayı Söylemez kadınlarla buluştu


Halk Eğitim Merkezlerinde eğitim gören kursiyer kadınlarla bir araya gelen Söylemez, AKP hükümetinin kadınlara pozitif ayrımcılık sağladığının altını çizerek “21 yılda inşa ettiğimiz tüm eserlerimizi kadınlarımızla birlikte gerçekleştirdik. Bugün her alanda kadının adı güçlü şekilde varsa AK Parti sayesindedir.” dedi.

AKP hükümeti olarak her zaman kadın girişimciliğini ve kadınların iş hayatına katılımı konusunda birçok teşvik ve düzenlemeleri hayata geçirdiklerini anlatan Söylemez, “AK Parti her zaman kadınlara pozitif ayrımcılık sağlamaktadır. Bizim inancımıza göre kadın ve erkek aynı özden yaratıldı. 21 yılda inşa ettiğimiz tüm eserlerimizi kadınlarımızla birlikte gerçekleştirdik. Bugün her alanda kadının adı varsa AK Parti sayesindedir. Bu nedenle sizleri başarılı çalışmalarınızdan ötürü tebrik ediyorum. Her zaman yanınızda olacağımın sözünü veriyorum” dedi.

 

“21 YILDA YAPTIĞIMIZ PROJELERLE TÜRKİYE ŞAHLANDI”

 

AKP hükümetinin devasa projelere imza attığını belirten Söylemez, konuşmasını şöyle sürdürdü: “21 yılda sizlerden aldığımız güçle sayısız hizmeti hayata geçirdik. Sayın Cumhurbaşkanımız 21 yıla o kadar çok proje sığdırdı ki ülkemiz şahlandı. Türkiye Yüzyılında ülkemizin her alanında daha fazla hizmet vermek için yeni projeler hazırladık. Bu projelerimizle ülkemizin her köşesinde yaşayan vatandaşlarımızın yaşam standartlarını yükseltmek, ekonomimizi daha da güçlendirmek ve ülkemizi dünya sahnesinde daha güçlü bir konuma getirmek için gece gündüz sizlerin hizmetkarı olacağız. Eğitimde, sağlıkta, savunma sanayisinde, teknolojide, ekonomide, enerji sektöründe ve daha birçok alanda yapacağımız yeni yatırımlar sayesinde, ülkemizin geleceğini daha da parlak bir hale getireceğiz. Bizlere güvenin, sizlerin desteği ve dualarıyla Türkiye’mizi daha ileriye taşıyacağız.”  (Haber Merkezi)