Silifke Belediyespor’a çoşkulu uğurlama | Güney Gazetesi Mersin

Silifke Belediyespor’a çoşkulu uğurlama

Silifke Belediyespor’a çoşkulu uğurlama


HASAN KÜÇÜK

 

Silifke Belediyespor 4 Mayıs’ta Konya’da karşılaşacağı Gaziantep Gücü maçı için Konya’ya uğurlandı.

Ülkemizi sarsan deprem felaketi nedeniyle oynatılmayan Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Gruptan TFF 3. Lige Yükselecek takımın belirleneceği 1. Kademe Play-off maçında Gaziantepgücü ile eşleşen Silifke Belediyespor 4 Mayıs’ta Konya’da oynayacağı maç için Silifke’den coşkuyla uğurlandı.

Anıt Meydanında düzenlenen uğurlama törenine Belediye Başkanı Sadık Altunok, Kulüp Başkanı Gürkan Dölek ve binlerce taraftar katıldı. Yapılan duaların ardından takım davul zurnalar çalınarak patlatılan konfetiler ve sis bomları eşliğinde Konya’ya uğurlandı. Konya’ya ulaşan Silifke Belediyesporlu oyuncular konaklayacağı otele yerleşerek maç gününe kadar kampa girdi. İlk antrenmanını yapan oyuncuların morallerinin oldukça iyi olduğu görüldü.

 

 

“YOLUN SONU ŞAMPİYONLUK OLACAK”

Silifke Belediyespor Onursal Başkanı ve Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, “Her zaman takımızın yanındayız. İnşallah Konya’daki 3 maçımızı da kazanıp Silifke’ye şampiyon olarak ve kupa ile döneceğiz. Teknik heyetimize ve futbolcularımıza güveniyorum. Başarılar diliyorum. İnşallah bu yolun sonu Profesyonel lig olacak” dedi.