Saha çizgisi çizilmedi, maç iptal edildi | Güney Gazetesi Mersin

Saha çizgisi çizilmedi, maç iptal edildi

Saha çizgisi çizilmedi, maç iptal edildi


HASAN KÜÇÜK

 

Mersin Mehmet Sor Süper Amatör Lig play-off 7. Haftasındaki 2 karşılaşması kıran kırana mücadeleye sahne olurken Mezitli 33 FK ile Akdeniz Belediyespor arasındaki maç saha çizgisi çizilmediği için ertelendi.

Geçen hafta Mersin 33 FK’yı 4-1 yenerek liderliğini koruyan Mersin Camspor, bu hafta Pazar günü ise 7 puanla 4. Sırada yer alan Mut İdman Yurdu Belediyespor’a konuk oldu. Mersin Camspor Mut İlçe Stadı’nda oynanan karşılaşmada rakibini 0-4 mağlup etti. Puanını 17’ye yükselten Mersin Camspor, sezonun bitmesine 3 hafta kala liderliğini sürdürdü. İkinci sırada yer alan Erdemli Belediyespor ise hiç galibiyeti bulunmayan Mersin 33 FK’ya konuk oldu. Toroslar Süni Çim Sahada oynanan karşılaşmayı Erdemli Belediyespor 0-2 kazandı. Puanının 14’e yükselten Erdemli Belediyespor 2. sıradaki yerini korudu. Bu hafta Mersin Camspor ile Erdemli Belediyespor arasında oynanacak karşılaşmanın sonucu şampiyonun belirlenmesinde önemli rol oynayacak.

 

 

SAHA ÇİZGİSİ OLMADIĞI İÇİN MEZİTLİ-AKDENİZ MAÇI İPTAL EDİLDİ

Öte yandan Mezitli 33 FK ile Akdeniz Belediyespor arasında Mezitli eski İlçe Stadı’nda oynanacak karşılaşma saha çizgileri olmadığı için iptal edildi. Duruma sosyal medyada yaptığı yorum ile tepki gösteren Akdeniz Belediyespor oyuncusu Hakan Gümüş, bu tarz olayların yaşanmaması için Mersin ASKF’nin ciddi yaptırımlar uygulaması gerektiğini aksi takdirde buna benzer olayların önüne geçilemeyeceğini söyledi. Gümüş, “Futbolcuyuz ama futbolculuk dışında bizimde bir yaşantımız var. Maç saatinden 1 buçuk 2 saat önceden sahaya gidiyoruz böyle durumlarla karşılaşıyoruz hiç hoş olmuyor. Dahada kötüsü bu saçma sebeplerden ertelenen maçlar hafta içi oluyor ve çoğumuz çalıştığımız için iş yeriyle sorun yaşıyoruz. İlgililerin bu olayları ciddiye alıp çözüm bulmaya çalışırlarsa seviniriz” dedi.