Özel sporculardan kıyasıya mücadele | Güney Gazetesi Mersin

Özel sporculardan kıyasıya mücadele

Özel sporculardan kıyasıya mücadele


Mersin Valiliği himayelerinde Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu, Toroslar Belediyesi ve Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü destekleri ile Nevin Yanıt Atletizm Kompleksinde düzenlenen “2. Serhat Türker Özel Sporcular Mersin Atletizm Şampiyonası” başladı.

Saygı duruşu ve istiklal Marşı’nın okunmasının ardından düzenlenen açılış seremonisine Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Müdürü Osman Yıldızbakan, Spor Faaliyetleri Müdürü Vedat Akyar, Toroslar Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Vedat Yüksel, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Mersin İl Temsilcisi Ali Adıgüzel, Özel sporcular, antrenörler, sporcu aileleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yapılan açılış konuşmalarının ardından başlayan organizasyon down, otizm ve mental kategorilerinde yapılan birbirinden çekişmeli yarışmaların ardından dereceye giren sporculara ödülleri Spor Hizmetleri Müdürü Osman Yıldızbakan, Spor Faaliyetleri Müdürü Vedat Akyar, Toroslar Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Vedat Yüksel, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Mersin İl Temsilcisi Ali Adıgüzel tarafından verildi. (Haber Merkezi)