Anamur Belediyespor’da büyük coşku | Güney Gazetesi Mersin

Anamur Belediyespor’da büyük coşku

Anamur Belediyespor’da büyük coşku


HASAN KÜÇÜK

 

Deprem felaketi nedeniyle oynatılmayan Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Gruptan TFF 3. Lige yükselecek takımın belirleneceği play-off ilk maçında Adana Vefaspor’u Konya’da oynanan karşılaşmada uzatmada 4-1 mağlup etmeyi başaran Anamur Belediyespor’da büyük sevinç yaşanıyor.  

Anamur Belediyespor Teknik Direktörü Ali Haydar Durusoy, Güney’e yaptığı açıklamada, Zemini güzel olmasına rağmen çimleri yüksek bir sahada oynadıklarını söyledi. Hazırlık maçı yapamamanın sıkıntısını yaşadıklarını ifade eden Durusoy, “35. dakikadan sonra takımımız normal düzenine dönmeye başladı. Bu arada ilk yarıda yediğimiz golün etkisini üzerimizden atamadık. Kopukluk yaşadık. Bunları düzeltmeye çalıştık. 84. dakikada golü bularak maçı uzatmaya götürdük. Uzatma da takımızın tecrübeli oyunculardan oluşması hem sonradan gelen oyuncularımızın katkısı ve fiziksel güç olarak faal durumda olmamızın kazanmamızda büyük etkisi oldu. Oyuncularımız kutluyorum. Kazasız belasız ilk maçı geçtik” dedi.

İyi bir maç yönettikleri için hakemlere teşekkür eden Durusoy, “Temiz bir müsabaka oldu. Rakip takım galip durumda iken maçı soğutmak için çok yattı. Yapacak bir şey yok. Amatör liglerde bunlar oluyor. Bunların olmaması için hem hakemlere hem teknik adamlara büyük görev düşüyor. Bunlara izin vermememiz gerekiyor” şeklinde konuştu.

 

BUGÜNKÜ RAKİP ARABAN BELEDİYESPOR   

Bugün ikinci maçta Gaziantep ekibi Araban Belediyespor ile karşılaşacaklarını vurgulayan Durusoy şunları söyledi: “Rakibimiz iyi bir takım. Bu maçta daha iyi bir performans göstereceğimizi düşünüyorum. Oynadıkça daha iyi olacağız. Bu maçların telafisi olmadığı için kazanmak istiyoruz. Yine uzatmaya gitme ihtimali olan bir maç. Ama 90 dakikada bitirmek istiyoruz.” Konya Selçuklu Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 15.00’te başlayacak, Anamur Belediyesi maçı izlemek isteyenler için sabah 08.00’de ücretsiz otobüs kaldıracak.