Silifke’ye Gaziantep’in gücü yetmedi: 4-0 | Güney Gazetesi Mersin

Silifke’ye Gaziantep’in gücü yetmedi: 4-0

 Silifke’ye Gaziantep’in gücü yetmedi: 4-0


HASAN KÜÇÜK

Deprem felaketi nedeniyle oynatılmayan Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Gruptan

TFF 3. Lige Yükselecek takımın belirleneceği play-off maçında Mersin’in takımlarından Silifke Belediyespor Gaziantepgücü’nü 4-0 yenerek finale yükseldi. Silifke Belediyespor finalde Anamur Belediyespor ile karşılaşacak. Silifke Belediyespor, Konya Selçuklu Cumhuriyet Stadı’nda oynanan karşılaşmada hızlı başladı. 3. dakikada rakip ceza sahası içine gelen ilk topla buluşan Emrecan güzel bir vuruşla takımını öne geçirdi: 1-0. 26. Dakikada gelişen Silifke atağında Halil’in vurduğu top direğin dibinden dışarı çıktı. Karşılaşmanın ilk yarısı Silifke Belediyespor’un 0-1 üstünlüğü ile sona erdi.

 

SİLİFKE İKİNCİ YARI COŞTU

2. yarıya hızlı başlayan Gaziantepgücü 51. dakikada geliştirdiği ataktan yararlanamadı. Silifke daha kontrolü yeniden ele geçirdi. 53. Dakikada gelişen Silifke atağında Halil, Gaziantepgücü ceza sahası içinde topu Serdar’a verdi. Serdar güzel bir vuruşla takımının 2. golünü kaydetti: 2-0. 

78. dakikada gelişen Silifke atağında Halil rakip ceza sahasına girdi ve topu Umut’a verdi. Umut güzel bir vuruşla takımının 3. golünü attı; 3-0.

9+7. Dakikada ise Umut’un verdiği pasta Halil Akhan güzel bir kafa vuruşu ile takımının 4. golünü kaydetti. Karşılaşma Silifke Belediyespor’un 4-0 üstünlüğü ile sona erdi. Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok maç sonrası futbolcuların sevincine ortak oldu.