HAK EDEN KAZANSIN!<br>Anamur ve Silifke Belediyesi final maçında buluşacak | Güney Gazetesi Mersin

HAK EDEN KAZANSIN!
Anamur ve Silifke Belediyesi final maçında buluşacak

Konya’da oynanan BAL 7. Grup play-off maçlarında rakiplerini yenen Mersin’in takımları Silifke Belediyespor ve Anamur Belediyespor Cumartesi günü final karşılaşmasında kozlarını paylaşacak. Saat 15.00’te başlayacak dev kapışma için taraftarlar Konya’ya çıkarma yapacak.

HAK EDEN KAZANSIN!<br>Anamur ve Silifke Belediyesi final maçında buluşacak


HASAN KÜÇÜK

Deprem felaketi nedeniyle oynatılmayan Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Gruptan TFF 3. Lige Yükselecek takımın belirleneceği play-off maçında Mersin’in takımlarından Silifke Belediyespor Gaziantepgücü’nü 4-0, Anamur Belediyespor ise ilk maçta uzatmada 4-1 yendiği Adana Vefaspor’un ardından ikinci maçta da Araban Belediyespor’u 1-0 mağlup ederek finale yükselmişti. Kentimizin iki takımı 3. Lige yükselme yolunda Cumartesi günü Konya’da final karşılaşmasında karşı karşıya gelecek. Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 15.00’te başlayacak. Galip gelen takımımız aynı gün Kayseri’de oynanacak 2. grubun Şanlıurfaspor takımları Siverek ve Viranşehir Belediyespor maçının finalisti ile daha sonra 3. lige yükselme maçında karşı karşıya gelecek.  

 

TOZLU: ŞAMPİYON OLMAYA GELDİK

Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Muzaffer Tozlu, 4-0 mağlup ettikleri Gaziantepgücü maçı sonrası yaptığı açıklamada,“Maça iyi hazırlandık. Oyuncularımız ufak tefek hataların dışında genelde dediklerimizi yaptılar. Çok mutluyum. Geçen seneden içimde kalan bir yara var. O yarayı bu sene kapatmaya geldim. İnşallah bu bana nasip olur. Silifke’ye kupa ile döneriz. Benim en büyük mutluluğum bu sene bu olacak. Bizim için finaldeki rakibimiz fark etmiyor. Kendi işimize bakıyoruz. Biz buraya şampiyon olmaya geldik. Grubu birinci bitirmeye geldik. Diğer gurubun liderini de yenip 3. lige çıkmak istiyoruz” dedi.

 

DURUSOY: KUPAYI ANAMUR’A GÖTÜRMEK İSTİYORUZ

Anamur Belediyespor Teknik Direktörü Ali Haydar Durusoy ise 1-0 mağlup ettikleri Araban Belediyespor maçı sonrası yaptığı açıklamada, “Üst üste 2 maçı da kazandık. Bütün oyuncularımı kutluyorum. Hak ederek kazandık. Güzel bir müsabaka oldu. Rakip ciddi bir takımdı. Play-offlara namağlup gelmişti. Yendik güzel bir galibiyet elde ettik. Finalde rakibimiz Silifke Belediyespor. Allah nasip ederse finalde onları da yenerek kupayı Anamur’a götürmek istiyoruz” şeklinde konuştu. Takım Kaptanı Emrah Bedir ise “Final maçı kaldı onu da alıp hep beraber takım arkadaşlarımla birlikte kupayı Anamur’a götüreceğiz” ifadelerini kullandı.