“Şampiyon olacağız” | Güney Gazetesi Mersin

“Şampiyon olacağız”

Konya’da oynanan BAL 7. Grup play-off finalinde Anamur Belediyespor’u 1-0 mağlup ederek 3. Lige çıkma yolunda Perşembe günü Kırşehir’de 2. grubun şampiyonu Viranşehir Belediyespor ile karşılaşacak Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Muzaffer Tozlu rakiplerini yenerek şampiyon olacaklarını söyledi.

“Şampiyon olacağız”


​​​​ HASAN KÜÇÜK

 

Deprem felaketi nedeniyle oynatılmayan Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. gruptan TFF 3. lige yükselecek takımın belirleneceği play-off maçında Mersin’in takımlarından Silifke Belediyespor ilk maçta Gaziantepgücü’nü 4-0’la geçtikten sonra bir başka Mersin takımı olan Anamur Belediyespor’u da 1-0 yenerek 2. Grubun play-off şampiyonu Viranşehir Belediyespor ile eşleşti. Silifke Belediyespor 11 Nisan Perşembe günü saat 15.00’te Kırşehir Ahi Stadı’nda oynanacak büyük finalde Viranşehir Belediyespor’u yendiği takdirde 3. lige yükselecek. TFF’nin final maçının Kırşehir’de oynanacağını açıklamasının ardından Konya’da ki konakladığı otelden ayrılan Silifke Belediyespor Kırşehir’e giderek maç gününe kadar kampa girdi.

 

 

TOZLU: BU TAKIM ŞAMPİYON OLSUN DİYE GÜNLERCE TORUNUMU GÖREMEDİM

Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Muzaffer Tozlu, alınan galibiyetler sonrası oyuncularına ve kendilerini desteklemeye gelen taraftarlarına teşekkür etti. Belediye Başkanı Sadık Altunok ve yönetim kurulunun fedakarca çalıştığını vurgulayan Tozlu, “Çok emek verdik. Geçen sene son maçta şampiyonluğu kaybettik. Bu sene deprem oldu. 2 buçuk ay ne yapacağımızı bilemeden, statü belli olmadan çalıştık. Sırf bu takım şampiyon olsun diye günlerce, aylarca evime gitmedim. Torunumu, çocuğumu görmedim. Allah’a hamdolsun bize bu mutlu günü gösterdi” dedi.

 

“ÇOK MUTLUYUZ”

İlk maç kolay geçerken Anamur’la oynadıkları ikinci maçın biraz sıkıntılı geçtiğini anlatan Tozlu, Anamur Belediyespor da iyi mücadele etti. Peş peşe 5 günde 3 maç oynadılar. Onlarında son kozu idi. Biraz yorgunlardı. Rüzgâr da vardı. İki Mersin takımından biri kazandı. Kazanan biz olduk. Bizim için mutluluk verici bur durum” şeklinde konuştu.

 

“TARAFTARLARIMIZI KIRŞEHİR’E DE BEKLİYORUZ”

Konya’dan Kırşehir’e geçerek Perşembe burada yapacakları Viranşehir Belediyespor maçı hazırlıklarına başladıklarını vurgulayan Tozlu, “Silifkeli taraftarlarımızı Kırşehir’e de bekliyoruz. Kırşehir’e şampiyon olmak için gittik. Silifke’ye şampiyon olarak gururla döneceğiz. Bunun için çok çalıştık. Takımıma güveniyorum. İyi bir takımız. Allah’tan maç sansı istiyoruz. Azıcık maç şansı olduğu takdirde gerisini sahada ortaya koyacağız” ifadelerini kullandı.