Silifke Belediyespor’da sıkı hazırlık | Güney Gazetesi Mersin

Silifke Belediyespor’da sıkı hazırlık

Silifke Belediyespor’da sıkı hazırlık


HASAN KÜÇÜK

 

3. Lige çıkma yolunda perşembe günü Kırşehir’de Viranşehir Belediyespor ile karşılaşacak Silifke Belediyespor çalışmalarını sıkı bir şekilde sürdürüyor.

Deprem felaketi nedeniyle oynatılmayan Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. gruptan TFF 3. lige yükselecek takımın belirleneceği play-off maçında Silifke Belediyespor Anamur Belediyespor’u 1-0 yenerek 2. grubun lideri Şanlıurfa temsilcisi Viranşehirspor ile eşleşmişti. Silifke Belediyespor yarın saat 15.00’te Kırşehir Ahi Stadı’nda oynanacak finalde Viranşehir Belediyespor ile karşılaşacak. Büyük final için Kırşehir’deki bir otelde kampa giren Silifke Belediyespor Teknik Direktör Muzaffer Tozlu yönetiminde çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

 

 

TOZLU, NEŞER ERTAŞ’IN MEZARINI ZİYARET ETTİ

Maç için Kırşehir’de bulunan Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Muzaffer Tozlu, teknik ekibindeki arkadaşları ile ünlü halk ozanı Neşet Ertaş’ın mezarını ziyaret ederek dua etti.

 

SİLİFKELİLER TAKIMINI YALNIZ BIRAKMAYACAK

Silifke Belediyesi takımını Kırşehir’de yalnız bırakmamak için ücretsiz otobüs kaldıracak. Silifke Belediyespor’dan yapılan açıklamada “ 3. Lig yolunda Kırşehir’de oynayacağımız Viranşehir Belediyesispor maçına Silifke Anıt Meydanından otobüsler kaldırıyoruz. Profesyonel lig yolunda en önemli maçımızda tüm taraftarlarımızın ve Silifkeli hemşehrilerimizin yanımızda olmasını bekliyoruz. Taraftarlarımızın, Çarşamba günü saat 12.00’a kadar 0532 600 17 34 ve 0553 987 87 70 telefon numaralarını arayarak isimlerini yazdırmaları gerekmektedir. Unutma Sen yoksan 1 kişi eksiğiz” ifadeleri kullanıldı.