“Bu iktidar halkı yordu” | Güney Gazetesi Mersin

“Bu iktidar halkı yordu”

Yeşil Sol Parti Mersin Milletvekili adayı Mustafa Türk, “AKP-MHP iktidarının yaratmış olduğu tahribatların, yurttaşları oldukça yorduğunu ve değişim istediklerini gördük. Artık bu karanlık sayfayı kapatmak istiyorlar. Bunun da çözümü Yeşil Sol’la mümkün” dedi.

“Bu iktidar halkı yordu”


Yeşil Sol Parti Mersin 3. Sıra Milletvekili adayı Mustafa Türk, seçim sürecini Güney’e değerlendirdi.  Yeşil Sol Partinin hazine yardımı olmadan seçimlere girdiğini, diğer partilerle eşit koşullarda yarışamadığını anlatan Türk, “Buna rağmen sahadaki en iyi partiyiz diyebilirim” dedi.

Yeşil Sol Partinin daha adaylar belirlenmeden seçim çalışmalarına başladığını ifade eden Türk, “Sahaya indiğimiz ilk günden itibaren sokak sokak ev ev çalışmalara başladık. Bu süreçte her yurttaşımıza dokunmaya Yeşil Sol’u anlatmaya çalıştık. Çok güzel tepkiler alıyoruz sahadan. Özellikle gençler ve kadınlardan. AKP-MHP iktidarının yaratmış olduğu tahribatların, yurttaşları oldukça yorduğunu ve değişim istediklerini gördük. Artık bu karanlık sayfayı kapatmak istiyorlar. Bunun da çözümü Yeşil Sol’la mümkün.  Seçime sayılı günler kaldı. Mersin’de büyük bir başarı yakalayacağımızı düşünüyorum. Zaten ilk günden itibaren hedefimiz Mersin’deki vekil sayımızı yüzde 100 artırmaya yönelikti. Hedefimize de tarihi başarımıza da yaklaştık diyebilirim. Halkların büyük desteği ile artık Mersin’de de Meclis’te de Yeşil Sol rüzgarı daha yoğun esecek” diye konuştu.