“Seçimden zaferle çıkacağız” | Güney Gazetesi Mersin

“Seçimden zaferle çıkacağız”

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Gülnar, Aydıncık ve Anamur’a ilçelerine çıkarma yaptı. Seçer ilk olarak Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gülnar İlçe Başkanlığı’na giderek, partililerle bir araya geldi.

“Seçimden zaferle çıkacağız”


Seçer, seçimde sandık güvenliğini sağlamanın en önemli konu olduğunu belirterek, “Seçimlere 4 gün kaldı. 5. gün sabah herkes sandık başına gidecek. 4 gün kalan bir seçimde kararsız yoktur, varsa da çok azdır. Bu saatten sonra önemli olan sandık güvenliği. Sizin göreviniz bu saatten sonra oylarınıza sahip çıkmak. Sadece kendi oylarınıza değil, vatandaşın partinize verdiği oya da sahip çıkmak durumundasınız. İşin özü bu” dedi.

 

“KİMSEYLE DÜŞMANLAŞMAYIN”

 

Seçimlerde çıkacak sonuçların ülke yararına olması temennisinde bulunan Seçer, “Dualarımız, dileklerimiz, umutlarımız o yönde. CHP’li, AK Partili, MHP’li, İYİ Partili fark etmez, herkes akraba. Yani bu tuzağın içine düşmeyelim. İnsanlara yazıktır. Hepimiz bir aile sahibiyiz. Kötü olaylar sonucu üzüntü verici sonuçlarla karşılaşmayalım. Kimseyle düşmanlaşmayın. Çünkü rakip de bunu çok zorluyor, farkındayım. Ama sakin olun. Yani AK Partilisi, MHP’lisi bizim kardeşimiz. Birlik, beraberlik lafla olmaz; bağırarak, çağırarak değil, sizin nezaketinizle, şefkatinizle, vicdanınızla olur” ifadelerine yer verdi.

 

CUMHUR İTTİFAKI’NDA SİYASET YAPANLAR KARUN GİBİ ZENGİN AİLELER”

 

Türkiye’de eğitimden sağlık sistemine kadar pek çok alanda sorunlar olduğuna değinen Başkan Seçer, “Her tarafta sorun alanı var. Yolsuzluk iddiaları almış başını gitmiş. İsraf, şatafat. Altın varaklı saraylarda Türkiye’yi yöneten bir Cumhurbaşkanı, milletvekilleri.. Cumhur İttifakı’nda siyaset yapanlar Karun gibi zengin aileler. Türkiye'nin gündemi bu. Sandık başına giden 64 milyon, kimin neler karıştırdığını bilmiyor mu zannediyorsunuz?” dedi.

 

 

 

“TÜRKİYE’NİN VE HALKIN KAYNAKLARI SÖMÜRÜLMÜŞ, ÇALINMIŞ”

 

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 418 milyar doları halka dağıtacağını söyleyen Başkan Seçer, “Rakam 418’dir, 458’dir, 5’li çetedir 15’li çetedir. Hakikaten Türkiye'de bir çete var. 418, 518, 718 milyar dolarlar çok daha fazlaları Türkiye’nin, halkın kaynakları. Sömürülmüş, alınmış, çalınmış, bir şekilde cebe indirilmiş. 1 liralık iş 10 liraya yapılmış. Farklı yöntemlerle Türkiye'nin kaynakları halka gidecekken başka taraflara gitmiş, götürülmüş. Şimdi böyle bir ülke gerçeğiyle karşı karşıyayız” ifadelerine yer verdi. (Haber Merkezi)