TİY evinde oynayacağı son maçta Bayburt’u ağırlayacak<br> “Eski ihtişamlı günlerimize döneceğiz” | Güney Gazetesi Mersin

TİY evinde oynayacağı son maçta Bayburt’u ağırlayacak
“Eski ihtişamlı günlerimize döneceğiz”

TİY evinde oynayacağı son maçta Bayburt’u ağırlayacak<br> “Eski ihtişamlı günlerimize döneceğiz”


HASAN KÜÇÜK

Maddi olarak zor durumda kalan, transfer tahtasını açtıramadığı için alt yapı oyuncuları ile çıktığı maçlardan farklı mağlubiyetler alarak 3. Lige düşmesi kesinleşen TFF 2. Lig Beyaz Grup ekibi Tarsus İdman Yurdu evinde oynayacağı son maçta Perşembe günü kendisi ile aynı kaderi paylaşan Bayburt Özel İdarespor’u ağırlayacak. Tarsus İlçe Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 15.00’te başlayacak. TİY Kulüp Başkanı Cem Kavalcı, Bayburt İl Özel İdaresi karşılaşmasının bu sezon sahalarında oynayacağımız son maç olacağını ifade ederek “Gelecek sezon adına desteklerini arkamızda görmek için taraftarlarımızı bu maça bekliyoruz” dedi.

 

“TAKIMIZI EZDİRMEMEK ADINA DEPLASMANLARA SORUNSUZ GÖTÜRDÜK”

Gençlerle zorluklar içinde mücadele ettikleri bir sezonu geride bıraktıklarını ifade eden Kavalcı, “Problemlere çözüm üretmek adına elimizden gelenin fazlasını yaptık. Başkanlık sürecimde takımımıza bir kuruş para girişi olmazken, yönetimdeki arkadaşlarımızın yaptığımaddi destek ile işleri yürütmeye çalıştık. En iyi döneminde bile deplasmana gidecek parayı bulmak konusunda sıkıntı çekilirken bizler düşmüş takımımızı ezdirmemek adına her deplasmana sorunsuz götürdük ve en iyi otellerde konaklattık. Taraftarlarımızdan tek isteğimiz şu an ki süreçte sadece yanımızda olmaları ve takıma destek olmaları.

Tarsus İdman Yurdu’muzun Tarsus İdman Yurdu’ndan başka dostu yoktur” ifadelerini kullandı.

Gelecek sezon ile ilgili planlarını en kısa zamanda paylaşacaklarını ifade eden Kavalcı şunları söyledi: “Elimizden ne geliyorsa bin fazlasını yaptığımızı bilin. Bize güvenin ve destek olun er ya da geç bu büyük camia eski ihtişamlı günlerine dönecektir. Projelerimiz var, proje üretiyoruz ve üretmeye devam edeceğiz. Tüm çıkarımız Tarsus İdman Yurdu’muzun menfaati için.”