3. lig için son raunt | Güney Gazetesi Mersin

3. lig için son raunt

Silifke Belediyespor 3. Lige çıkma yolundaki son maçta Perşembe günü Kırşehir’de Şanlıurfa ekibi Viranşehir Belediyespor ile karşılaşacak. Ekibimiz zorlu maçta rakibini yendiği takdirde önümüzdeki sezon TFF 3. Ligde mücadele edecek.

3. lig için son raunt


HASAN KÜÇÜK

Deprem felaketi nedeniyle oynatılmayan Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. gruptan TFF 3. lige yükselecek takımın belirleneceği play-off maçında Silifke Belediyespor, Gaziantep Gücü ve Anamur Belediyespor’u yenerek 2. grubun lideri Viranşehirspor ile eşleşmişti. Silifke Belediyespor Perşembe günü saat 15.00’te Kırşehir Ahi Stadı’nda oynanacak finalde Şanlıurfa temsilcisi Viranşehir Belediyespor ile karşılaşacak. Geçen yıl 3. Lige çıkmayı son maçta kaçıran Silifke Belediyespor bu seneki kritik maçta Viranşehirspor’u yenerek hasrete son vermek istiyor. Maç için pazartesi günü Kırşehir’e giden temsilcimiz çalışmalarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

 

“TÜRKÜLERİN ŞAMPİYONU SEN, LİGİN ŞAMPİYONU BİZ OLACAĞIZ”

Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Muzaffer Tozlu, teknik ekipteki arkadaşları ile birlikte Ünlü Halk Ozanı Neşet Ertaş’ın Kırşehir’deki kabrini ziyaret ederek dua etti. Tozlu, ziyaret sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Memleketine geldik Neşet Baba, Sen türkülerin şampiyonusun, Bizde İnşallah ligin şampiyonu olacağız. Ruhun şad, mekanın cennet bahçesi olsun; Bozkırın Tezenesi” ifadelerini kullandı.

 

SİLİFKELİLER TAKIMINI YALNIZ BIRAKMAYACAK

Silifke Belediyesi takımını Kırşehir’de yalnız bırakmamak için ücretsiz otobüs kaldıracak. Silifkeliler bu önemli maçta takımını yalnız bırakmamak için bu sabah saat 08.00’de yollara düşecek.

 

KIRMIZI ŞEYTANLARDAN DA SİLİFKE’YE DESTEK

 

Mersin İdman Yurdu taraftar grubu kırmızı şeytanlar da her şartta kendilerini yalnız bırakmayan Silifke Belediyespor’a ahde vefa göstererek destek için otobüslerle Kırşehir’e gidecek. Ücretsiz otobüsler bugün saat 08.30’da eski Tevfik Sırrı Gür Stadı yanından hareket edecek.