TİY veda maçında yine fark yedi: 1-6 | Güney Gazetesi Mersin

TİY veda maçında yine fark yedi: 1-6

TİY veda maçında yine fark yedi: 1-6


HASAN KÜÇÜK

Maddi olarak zor durumda kalan, transfer tahtasını açtıramadığı için alt yapı oyuncuları ile çıktığı maçlardan farklı mağlubiyetler alarak 3. Lige düşmesi kesinleşen TFF 2. Lig Beyaz Grup ekibi Tarsus İdman Yurdu evinde oynadığı son maçta kendisi ile aynı kaderi paylaşan ve ligden düşmesi kesinleşen Bayburt Özel İdarespor’a da 1-6 mağlup oldu. Tarsus İdman Yurdu’nun yediği gol sayısı 121’e ulaştı.

le karşılaştı. Tarsus İlçe Stadı’nda oynanan karşılaşmaya sarı lacivertli ekip maçı hızlı başladı. Tarsus İdman Yurdu, 7. dakikada Yusuf Eren Arıca’nın golü ile 1-0 öne geçerken konuk takım 18. dakikada Ali Ateş ile beraberliği yakaladı. 43. Dakikada Burak Bozbey ile öne geçen Bayburt İl Özel İdaresi ilk yarıyı 1-2 önde tamamladı.

Konuk takım ikinci yarıda da gollerini sürdürdü. 48 dakikada Ali Ateş ile durumu 1-3 yapan Bayburt ekibi 72 dakikada İbrahim Halil Öner ve 79. Dakikada Mustafa Dündar’ın golleri ile skoru 1-5’e getirdi. 83. Dakikada ise İbrahim Halil Öner kendisinin 2. takımının 6. golünü kaydetti.  Karşılaşma Bayburt İl İdarespor’un 1-6 üstünlüğü ile sona erdi.