“İkinci tur seçimleri için vazgeçmeden çalışacağız” | Güney Gazetesi Mersin

“İkinci tur seçimleri için vazgeçmeden çalışacağız”

14 Mayıs seçimlerinde İYİ Parti Mersin Milletvekili adayı olarak gösterilen ancak seçilemeyen Esra Kahraman Sönmez, “Seçimlerle ilgili söylemler, manipülasyonlar farklı mecralardan farklı görüşler devam ediyorken, hiç kimse umutsuzluğa kapılmasın. Önümüzde ilk defa 2. tura kalan bir seçim var. Bize düşen vazgeçmeden çalışmaya devam etmektir” dedi.

“İkinci tur seçimleri için vazgeçmeden çalışacağız”


ELVAN KONUK


İYİ Parti Mersin Milletvekili adayı olarak gösterilen Esra Kahraman Sönmez, haftasonu gerçekleşen seçimlerle ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Seçim çalışmaları kapsamında kendisini yalnız bırakmayan herkese teşekkür eden Esra Kahraman Sönmez, “Ülkemin ve çocuklarımın geleceği için hiç durmadan yorulmadan ilçe ilçe, mahalle mahalle gezip Mersin'de gerçekleri anlatmak için çalıştık. Atatürk'ün ışığında eşit, adil ve müreffeh bir Türkiye'de birlikte yaşamanın mümkün olduğunu terimizin son damlasına kadar, sesimiz kısılıncaya kadar haykırdık. Yanımızda olanın da karşımızda duranın da iyiliği için mücadele ettik ve etmeye de devam edeceğiz” dedi.

28 Mayıs’ta gerçekleşecek ikinci tur seçimleri ile ilgili konuşan Esra Kahraman Sönmez, Seçimlerle ilgili söylemler, manipülasyonlar farklı mecralardan farklı görüşler devam ediyorken, hiç kimse umutsuzluğa kapılmasın. Önümüzde ilk defa 2. tura kalan bir seçim var. Bize düşen vazgeçmeden çalışmaya devam etmektir. Çünkü biliyoruz ki kaybettiğinde değil vazgeçtiğinde yenilirsin” ifadelerini kullandı.