“Oy ver umutlar yeniden yeşersin” | Güney Gazetesi Mersin

“Oy ver umutlar yeniden yeşersin”

İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, 28 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için yurttaşları “Oy ver umutlar yeniden yeşersin” diyerek oy kullanmaya çağırdı. Seçimin yalnızca Cumhurbaşkanlığı seçimi değil aynı zamanda bir sistem seçimi olacağını vurgulayan Kocamaz, “Ya bugün yürürlükte olan ve her şeyi altüst eden, herkesi sıkıntıya sokan, herkesin psikolojisini bozan bu ucube tek adam sistemi devam edecek. Ya da Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem gelecek, Cumhuriyetimiz fabrika ayarlarına dönecek ve Milletimiz rahata erecek” ifadelerini kullandı.

“Oy ver umutlar yeniden yeşersin”


ELVAN KONUK

İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Cumhurbaşkanlığı seçimi için oy kullanmaya çağırdı. Kocamaz, “Bu seçim sıradan bir Cumhurbaşkanlığı seçimi değil.  Bu seçim aynı zamanda bir sistem seçimi. “Ya geçmişte Milletimize büyük acılar yaşatan ve tüzüğünde Milletimizin birlik ve bütünlüğünü hedef alan, Ülkemizin Üniter yapısını ortadan kaldırarak eyalet sisteminden bahseden, anayasamızdaki Türk kelimesinden rahatsız olan Atatürk düşmanı HÜDA-Par destekli Cumhur ittifakı kazanacak. Ya da Ülke bütünlüğümüzü savunan, atılan tüm iftiralara rağmen teröre karşı taviz vermeyen, Cumhuriyetimizi, Atatürk’ü seven ve kurucu ilkeleri savunan Millet ittifakı görevi devralacak” dedi.

 

“YA ÜLKEMİZİ MÜLTECİ BATAKLIĞINA ÇEVİRENLER YA DA İŞGALCİLERİ 2 YIL İÇİNDE GÖNDERMEYİ HEDEFLEYENLER KAZANACAK”

 

Sığınmacılar konusuna dikkat çeken Kocamaz, “Ya sınırlarımızdan mayınları bilinçli bir şekilde temizleyip, sınırlarımızı elek haline getirerek, Ülkemizi mülteci bataklığına çeviren ve yaklaşık 15 Milyon yabancıyı Milletimizin başına bela ederek, demografik yapımızı bozan ve asla geri göndermeyi düşünmeyen bugünkü Cumhur ittifakı devam edecek. Ya da mülteci yada sığınmacı kılıflarıyla artık bir güvenlik ve beka sorunu haline gelen bu işgalcileri iki yıl içinde göndermeyi hedefleyen Millet ittifakı gelecek” ifadelerini kullandı.

 

“YA EKONOMİSTİM DİYEREK DÖVİZİ UÇURANLAR YA DA TÜM BU YANLIŞLARA SON VERECEK MİLLET İTTİFAKI GÖREVE GELECEK”

 

Cumhur İttifakı’nın Türkiye’de yoksulluğu tırmandırdığını dile getiren Kocamaz, “Ya ‘her şeyi ben bilirim’, ‘ben ekonomistim’ diyerek dövizi uçuran, enflasyona rekorlar kırdıran, yoksulluğu tırmandıran, Ülkemizi yolsuzluk konusunda dünya liderliğine taşıyan, yasakları derinleştirerek insanlarımıza adeta istibdatı yaşatan bu Cumhur ittifakı yoluna devam edecek. Ya da Milletimizi esas alan, tüm bu yanlışlıklara son verecek olan ve Ülkemize yeniden hak ettiği itibarı kazandıracak olan Millet ittifakı göreve gelecek” diye konuştu.

 

“OY VER 21 YILLIK BU SALTANAT GİTSİN”

 

Verilebilecek örneklerin çok olduğunu dile getiren Kocamaz, son olarak şunları söyledi:

“Ülkemizin ve Sizlerin geleceği adına bu seçimi hafife almayalım! Gençlerin umudunu yok edip de geleceğini karartmayalım. Şehitlerimizin bizlere hür ve bağımsız bir vatan bırakabilmek için verdiği mücadeleyi, döktüğü kanı, verdiği canı unutup da kemiklerini mezarlarında sızlatmayalım. Unutmayalım ki bu topraklar otuz kupona alınmadı. Çok büyük mücadeleler sonucunda vatan oldu.

Karar senin, bizden söylemesi. İstibdat yaşatmaz ama hürriyet yaşatır. Oy ver umutlar yeniden yeşersin. Oy ver tüm bu yanlışlıklar bitsin. Oy ver 21 yıllık bu saltanat gitsin.”