Sinan Oğan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı destekleyeceğini açıkladı | Güney Gazetesi Mersin

Sinan Oğan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı destekleyeceğini açıkladı

14 Mayıs’ta yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yüzde 5,2 oranında oy alan Sinan Oğan, ikinci tur seçimlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı destekleyeceklerini açıkladı.

Sinan Oğan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı destekleyeceğini açıkladı



ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçiminde destekleyecekleri adaya ilişkin Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceğini açıkladı.

Oğan, kendisine oy verenlerden Erdoğan’a destek vermesini isteyerek, “Türk milletinin aziz evlatları. Hepimizin bildiği üzere 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimleri ikinci tura kalmıştır. ATA ittifakının adayı olarak 5.2 oranında oy alarak seçimlerin 2’nci tur üzerinde etkili bir noktaya ulaştık. Türk milletinin her bir ferdine göstermiş oldukları yüksek katılım ve bize olan teveccühleri için teşekkür ederim.

Yaklaşık 10 senedir bizimle yol yürüyen en zor zamanlarımızda dahi yalnız bırakmayan yol arkadaşlarıma, Türkiye’nin her bir köşesinde ilmek ilmek çalışan Sinan Oğan gönüllülerine teşekkürleri borç biliyorum. Bize 111 bin 506 imza vererek bizim bu yarışın bir parçası olmamızı sağlayan tüm imza veren vatandaşlarıma teşekkürü borç biliyorum” dedi.