“Cüzdanınıza, dolabınıza bakın 28 Mayıs’ta tekrar düşünün” | Güney Gazetesi Mersin

“Cüzdanınıza, dolabınıza bakın 28 Mayıs’ta tekrar düşünün”

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Millet İttifakına en az oy veren ilçe olan Niğde’nin Çamardı ilçesinde vatandaşlara bir araya geldi. Vatandaşların sorunun dinleyen ve ekonomik zor koşullardan bahseden Başarır, “Lütfen cüzdanınıza, dolabınıza, banka hesaplarınıza bir bakın 28 Mayıs’ta tekrar düşünün” dedi.

“Cüzdanınıza, dolabınıza bakın 28 Mayıs’ta tekrar düşünün”


MAYSA DERYAYEVA

 

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, 28 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçim çalışması kapsamında Niğde’nin Çamardı ilçesinde vatandaşlarla buluştu.

Çamardı ilçesinin Millet İttifakına en az oy verdiği ilçe olduğunu belirten Başarır, burada yaşayan vatandaşlara dertleşeceklerini ve onların sıkıntılarını dinleyeceklerini söyledi.

Başarır, Ülkenin temel sorunun ekonomi olduğunu ve çiftinin ürettiği ürünün tarlada, bahçede kaldığını vurguladı.

28 Mayıs’ta yapılacak seçimde vatandaşların içinde bulundukları ekonomik zor koşulları düşünerek oy kullanmaya davet eden Başarır, “Niğde’deki çalışmalarımıza Çamardı ilçemizde başladık. En az oy aldığımız ilçemiz, burada yurttaşlarımızla bir kez daha dertleşeceğiz, konuşacağız. Niğde’de ekonominin en kötü, en sıkıntılı olduğu yer, insanların en çok dertlendiği yer ama biz tek tek onlarla konuşacağız. Onları ikna edeceğiz. Bu ülkedeki temel sorunun ekonomi olduğunu, çiftinin ürünlerinin tarlada, bahçede kaldığını, emeklinin büyük sıkıntı çektiğini, burasının sürekli göç verdiğini anlatacağız. Oylarımızın artması için hep beraber elimizden geleni yapacağız. Çamardı buradan sesleniyorum. Lütfen cüzdanınıza, dolabınıza, banka hesaplarınıza bir bakın 28 Mayıs’ta tekrar düşünün” ifadelerini kullandı.