Okçuluk Türkiye Şampiyonası Erdemli’de başladı | Güney Gazetesi Mersin

Okçuluk Türkiye Şampiyonası Erdemli’de başladı

Okçuluk Türkiye Şampiyonası Erdemli’de başladı


Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü Okul Sporları Daire Başkanlığı tarafından Mersin’in ev sahipliğinde düzenlenen ‘Okul Sporları Okçuluk Türkiye Birinciliği’ başladı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü Okul Sporları Daire Başkanlığı 2023 faaliyet programında yer alan ve 21-25 Mayıs tarihleri arasında Türkiye geneli 65 ilden 770 sporcunun katılımıyla Mersin’de düzenlenen Okul Sporları Küçükler, Yıldızlar ve Gençler Okçuluk Türkiye Birinciliği açılış seremonisinin ardından başladı.

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Erdemli Atıcılık Poligonu'nda gerçekleştirilen organizasyonun açılış seremonisinde konuşan Erdemli Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ferhat Keskin, Erdemli İlçesi olarak Avrupa’nın en büyük Atıcılık Poligonu olan bu tesiste ilk kez ev sahipliği yaptıklarını belirterek, şampiyonaya katılan tüm sporculara başarı dileklerinde bulundu.

770 sporcu dereceye girebilmek için kıyasıya mücadele edeceği müsabakalar 25 Mayıs Perşembe günü yapılacak yarışmalarla sona erecek. (Haber Merkezi)