“Yuvamda devam ettiğim için mutluyum” | Güney Gazetesi Mersin

“Yuvamda devam ettiğim için mutluyum”

Önümüzde sezon TFF 3. Ligde mücadele edecek Silifke Belediyespor ile yeniden anlaşan Teknik Direktör Muzaffer Tozlu, “Takımım ile şampiyonluklar yaşadım, devam ettiğim içinde çok gururlu ve mutluyum” dedi.

 “Yuvamda devam ettiğim için mutluyum”


Muzaffer Tozlu ve ekibi yola ile devam kararı Silifke Belediye binasında düzenlenen törenle imza altına alındı. Törende Silifke Belediyespor Onursal Başkanı ve Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok ta hazır bulundu.

21 yıl önce Silifkespor’un amatör lige düştüğünü hatırlatan Tozlu, “Allah bana Kırşehir’de bu takımı tekrar profesyonel lige çıkartmayı nasip etti. Silifke şehri benim 2. evim oldu. Takımım ile şampiyonluklar yaşadım, devam ettiğim içinde çok gururlu ve mutluyum. Başkanımızla, yönetimimizle, teknik ekibimizle uyum içinde çalışıyoruz. Bizler yeni sezon için bugünden itibaren çalışmaya başladık. İnşallah güzel bir takım kurup, profesyonel ligde mücadelemizi vereceğiz. Bana bu görevi tekrar layık gören, başkanlarımıza, yönetim kurulumuza çok teşekkür ediyorum. Silifke daha iyi yerlerde olacak, bunun içinde var gücümüzle çalışacağız” dedi.

 

“KAZANILACAK DAHA NİCE KUPALAR VAR”

Silifke Belediyespor Onursal Başkanı ve Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, “Takımımız, yıllardır beklediğimiz şampiyonluk heyecanını bize yaşatırken profesyonel ligde mücadele etme hasretimize de son verdi. Takımımızın şampiyon olmasında emeği olan Muzaffer Tozlu hocamız ve ekibi ile tekrar anlaştığımız için çok mutluyuz. İnşallah 3. Ligde de teknik heyetimizle birlikte daha nice başarılar, şampiyonluklar yaşayacağız” şeklinde konuştu.

 

“SİLİFKEMİZE ŞAMPİYONLUKLAR YAKIŞIR

Silifke Belediyespor Başkanı Gürhan Dölek  ise “Zorlu, stresli, mücadele gücü yüksek maçlardan sonra şampiyon olduk ve profesyonel lige çıktık. Yeni sezon içinde Muzaffer hocamız ile yola devam ediyoruz, Hocamızın yardımcılıklarını Burhan Baygın, Mehmet Şıralı ve Kaleci Antrenörü Kadir Tulgar yapacaklardır. Camiamıza, şehrimize hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.