Dev kapışma | Güney Gazetesi Mersin

Dev kapışma

Mersin Süper Amatör Lig’de Mersin Camspor ile Erdemli Belediyespor Cuma günü baraj maçında karşı karşıya gelecek. Mersin Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmayı kazanan önümüzdeki sezon BAL’da mücadele edecek.

Dev kapışma


HASAN KÜÇÜK

Mersin Mehmet Sor Süper Amatör Lig play-off maçlarında Mersin Camspor ile Erdemli Belediyespor arasındaki puan farkı bozulmamıştı. İki takımda play-off maçlarını 23 puanla eşit tamamlayınca  Mersin’i önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) temsil edecek 3. takımın belirlenmesi baraj maçına kalmıştı. Mersin Camspor ve Erdemli Belediyespor BAL yolundaki bu dev maçta Cuma günü saat 16.00’da Mersin Stadyumu’nda kozlarını paylaşacak. Şampiyon takım önümüzdeki sezon BAL’da mücadele edecek.

 

TATAR: EN İYİ ŞEKİLDE OYNAYIP KAZANACAĞIZ

Mersin Camspor Teknik Direktörü Celal Tatar, normalde TFF’ye gönderilen listede iki gol averajla takımlarının şampiyon olduğunu ancak statü gereği kendi aralarında oynadıkları karşılaşmalar gereği baraj maçı konulduğunu söyledi. İki takımında sahaya çıkarak kendilerine yakışır şekilde oynayacağını ifade eden Tatar, “Umarım iyi olan, hak eden kazanır. Biz takım olarak her zaman maça hazırız. Eksiğimiz, sakatımız, kırmızı kartımız yok. Cuma günkü maçı en güzel şekilde oynayıp kazanacağımıza inanıyorum. Çok iyi çalıştık, çok iyi hazırlandık. Rakibimize saygı duyuyoruz. Onlarda çok iyi çalışmışlar emek etmişlerdir. Sahaya çıkıp en güzel şekilde mücadele edip iyi futbol oynayıp Mersin’e iyi bir futbol seyrettirip iyi bir galibiyet alacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

Mersin’deki spor severleri maça beklediklerini anlatan Tatar, Erdemli Belediyespor takımı ve Teknik Direktörü İlhan Özbay’a başarılar diledi.

 

ÖZBAY: ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUZ

Erdemli Belediyespor Teknik Direktörü İlhan Özbay ise ligin son maçında Mersin’in iki güzide takımının karşı karşıya geleceğini söyledi. Rakiplerinin de şampiyonluk hedefi ile maça çıkacağını anlatan Özbay, “İnşallah mutlu sona biz ulaşmak istiyoruz. Gönlümüz ister her iki takımda çıksın ama şu an için öyle bir şey gözükmüyor. Federasyon bir açıklama yapmadı. Hak edenin isteyenin kazanacağı bir karşılaşma olsun. Futbolcularım, ekibim, yöneticilerimiz, belediye başkanımız ve halkımız şampiyon olmayı çok istiyor. Allah hakkımızda hayırlısı ne isi onu nasip etsin. Gerekli çalışmaları yaptık. En son ter idmanımızı yaptık” şeklinde konuştu

Şampiyon olmak için bu takımın başına geldiğini hatırlatan Özbay “Allah’a şükür takımı buralara kadar getirdik ancak önemli olan buraya gelmek değil sonunu tamamlayabilmek. Bugün İnşallah bunu tamamlayacağız” dedi.

 

“FUTBOLSEVERLERİ MAÇA BEKLİYORUZ”

Hem kendi taraftarlarını hem de Camspor taraftarlarını maça davet eden Özbay şunları söyledi: “Sonuçta bu takım Mersin ve Erdemli’nin takımı. Bu maçta seyircimize ihtiyacımız olacak. Bizim için itici güç olacaklar. Bu nedenle herkesi maça davet ediyorum. Şunu unutmamak lazım. Her iki takımda Mersin’in takımı. Kim kazanırsa kazansın iki tarafı da alkışlayacak seyirci bekliyoruz.”