“Seriyi uzatmadan geçmek istiyoruz” | Güney Gazetesi Mersin

“Seriyi uzatmadan geçmek istiyoruz”

Play-off çeyrek final ilk karşılaşmasında Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ni 31 sayı farkla mağlup ederek seride durumu 1-0 yapan MSK Başantrenörü Semih Soğuksu seriyi uzatmadan geçmek istediklerini söyledi.

“Seriyi uzatmadan geçmek istiyoruz”


HASAN KÜÇÜK

 

Misli.com Türkiye Erkekler Basketbol Ligi play-off çeyrek final ilk karşılaşmasında Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’u 96-65 mağlup ederek seride 1-0 öne geçen Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nde (MSK) büyük sevinç yaşanıyor. Serinin ikinci maçında rakibi ile yarın Balıkesir’de yeniden karşılaşacak olan MSK hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Sakat oyuncularının iyileşmesi ve kadrosunu 2 yabancı ile güçlendiren MSK, deplasmanda oynayacağı ikinci maçını da kazanarak yarı finale çıkmanın hesabını yapıyor.

MSK Başantrenörü Semih Soğuksu, salonu dolduran taraftarlarına teşekkür ederek salonda bütün sezon boyunca olduğu gibi müthiş bir atmosfer bulunduğunu kaydetti.

 

 

“ÇARŞAMBA GÜNÜ DE AYNI İSTEKLE MÜCADELE ETMEK İSTİYORUZ”

Şampiyonluk yolunda destek veren herkese takımı adına teşekkür eden Soğuksu şunları söyledi: “İkinci olarak takımımı tebrik ediyorum. Play-off ilk maçı için gerçekten iştahlı, coşkulu ve sağlam bir başlangıç oldu. İyi konsantrasyon, sertlik ve tempo üzerinden çok iyi bir hava yakaladık ve maç boyunca üstün oynadık. Oyuncularıma da söylediğim gibi sadece ilk maçı kazandık ve seride 2 yapan yarı finale çıkıyor. O yüzden aynı konsantrasyon ve istekle çarşamba günü Balıkesir deplasmanın da oynayıp, kazanarak seriyi uzatmadan geçmek istiyoruz.”

 

 

CARBERRY GÖZ DOLDURDU

Uzun bir sakatlık döneminin ardından geçen haftaki Akran Gemlik maçının ardından Balıkesir karşısında ikinci maçına çıkan Tobin Carbrry performansı ile göz doldurdu. Balıkesir’e 23 sayı atarak 5 ribaund alan, 3 asist yapan ve 1 top çalan Carberry takımını sırtlayan isim olurken yeni transfer Darnell Edge ise 19 sayı, 6 ribaund, 1 asist ve 1 top çalma en iyi ikinci performans, Oğuzhan Kızıl ise 10 sayı, 13 ribaund 3 asist ve 1 top çalma ile en iyi başarılı 3. oyuncu oldu.